Asistentul universitar doctor Carmina Schaas, o imagine remarcabilă în lumea medicală ieșeană s-a stins din viață chiar în timpul operații. Aceasta urma să asiste o gravidă la naștere, iar în urma unui infarct s-a prăbușit la pământ. Asistentele și colegii acestuia au încercat să-i acorde primul ajutor, însă fără succes, transmite  telem.ro .  

Colegii, prietenii și pacienții doctorului, în stare de șoc

Un echipaj SMURD ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru medic, decât să declare decesul. Medicul Carmina Schaas avea 58 de ani și nu era cunoscută cu afecțiuni cardiace.

Carmina Schaas - doctor

Carmina Schaas - doctor

[Sursa foto: 24iasi.ro]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un medic a ieșit din moarte clinică și a povestit totul: „Mi-am privit de sus corpul care avea un cearșaf pus pe față"

"Colectivul din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii "Sfânta Maria" Iași este alături de Călin Schaas în aceste momente grele prilejuite de pierderea fulgerătoare a soției, Dr. Carmina Schaas, un medic și un om deosebit! Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndoliate!", au transmis colegii medicului. 

”Un medic excepțional, greu de egalat, o femeie minunata...pe care am avut ONOAREA sa o cunosc! Și care mi a DĂRUIT cele mai frumoase minuni!! Copilașii mei!”, a mai scris cineva pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si