Potrivit adevarul.ro, Stelea Dura si Lucian-Vasile Dura, impreuna cu Ilie Cornel, au constituit un grup infractional organizat in scopul comiterii infractiunii din sfera falsificarii de moneda. Autoritatile au identificat bancnote contrafacute in cupiura de 50 si 100 de lei.



"Modul de operare a constat in initierea unor relatii comerciale de mica amploare, care le-a permis plata in numerar, inculpatii achizitionand bauturi alcoolice de la diferite persoane fizice folosind ca mijloc de plata fraudulos bancnote falsificate in cupiura de 50 lei şi 100 de lei. Prejudiciul estimat este in suma de 8.600 lei", sustin procurorii DIICOT.

Citeste si: DEZVALUIRI Dialogul halucinant de la priveghiul Madalinei Manole! "Nu este ea de vina. Nu este Mada de vina! O sa se afle in curand!" Carmen Radulescu sustine ca a avut acest schimb de replici cu Petru Mircea!

Membrii clanului Dura au fost implicati in mai multe scandaluri, ultimul avand loc in noaptea de 25 spre 25 iunie 2016, cand o parte dintre aceştia s-a incaierat cu cativa luptatori MMA (Arte Martiale Mixte) intr-un bar din zona statiei CFR Barlad. in urma confruntarii extrem de agresive, doi membri ai clanului Dura, Robert Dura şi un unchi de-al sau, dar şi Marian Albişor, luptator MMA, au avut nevoie de ingrijiri medicale serioase pentru a-şi reveni.

Pe 29 iunie 2016, politiştii şi jandarmii au efectuat 19 perchezitii domiciliare, in urma carora au confiscat un numar impresionant de sabii, bate şi cutite, reuşind atunci sa calmeze spiritele intre cele doua grupari, conflictul fiind pe punctul de a degenera intr-un adevarat razboi stradal in Barlad.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Sursa foto: Vremea Noua

Citeste mai mult aici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si