Mercur în balanță 26 august 2022. Pe 26 august, planeta Mercur, considerată „mesagerul zeilor”, intră în zodia Balanță. Află cum vor fi influențate zodiile de intrarea planetei Mercur în zodia Balanță!

Mercur în balanță 26 august 2022

Mercur intră în zodia Balanță, începând cu 26 august 2022. Cum sunt impactate zodiile de acest aspect astrologic

[Sursa foto: PixaBay]

Mercur își schimbă zodia și intră în Balanță începând cu 26 august 2022

Pe data de 4 august 2022,  planeta Mercur a intrat în zodia Fecioară, unde va sta până pe 26 august când Mercur își va schimba zodia și va muta domiciliul în Balanță.

Mercur va sta în zodia Balanței de pe 26 august până pe 29 octombrie. Astfel, în următoarea perioadă nativii din zodiac vor sta foarte bine la capitolul gândire, analiză, subtilitatea ideilor, diplomație și capacitatea de a aborda cu ușurință temele dificile.

Citeste si: Horoscop 23 august 2022. O zi dificilă pentru aceste zodii. Atenție, decizii importante de luat în dragoste!

În plan mental, poziția lui Mercur pe astrogramă vorbește despre capacitatea fiecărei persoane de a acumula si procesa informația, despre felul in care comunicăm sau ne exprimăm.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În plan fizic, planeta Mercur este responsabilă cu limbajul corpului, dexteritatea, cum ne mișcăm și ne exprimăm prin gesturi.

Cum te impactează acest tranzit în funcție de zodie

Când Mercur își va începe tranzitul în Balanță zodiile vor fi diplomate și creative. Nativii din zodiac caută soluții pentru a negocia lucrurile în favoarea lor.

Berbec

Mercur în zodia Balanță îi va ajuta pe nativii Berbeci să înțeleagă mai bine ideea de cuplu și să se gândească mai mult la situațiile care nu stau în puterea lor.

Simt nevoia să se înțeleagă mai bine cu cei din jur, să aibă parte de mai multă armonie în relația de cuplu și să își formeze o rutină mai sănătoasă.

Taur

Începând cu 26 august, Taurii vor avea nevoie de mai multe indicii care să îi conducă către esența lucrurilor și să înțeleagă cele mai importante aspecte din viețile lor. Astrele le recomandă nativilor ca deschiderea să fie una spirituală.

Citeste si: Horoscop 23 august 2022. O zi dificilă pentru aceste zodii. Atenție, decizii importante de luat în dragoste!

Mercur în balanță 26 august 2022

Mercur intră în zodia Balanță, începând cu 26 august 2022. Cum sunt impactate zodiile de acest aspect astrologic

[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Primesc vești din partea persoanelor apropiate. Au senzația că sunt ceva lucruri care te fac să te simți vulnerabil și din acest motiv își vor pune multe întrebări.

Își doresc să se simtă mai puternici și vor căuta confirmări din partea persoanelor care contează pentru ei. 

Rac

Racii au parte de lecții de personalitate și în special de lecții pentru o mai bună comunicare pentru persoanele dragi. Trebuie să fie atenți la tonul pe care îl folosesc când discută cu cei din familie. Ar trebui să fie mai transparenți și mai glumeți cu cei de acasă.

Leu

Câteva aspecte ale acestei perioade îi vor face pe Lei să caute răspunsuri pentru a avea o relație fericită în doi.

Vor face promisiuni și vor căuta declarații. Creativitatea este la ea acasă pentru Lei. Veștile bune și realizările contractuale vor apărea!

Fecioară

O parte din nativii zodiei Fecioară vor vedea partea plină a paharului, în timp ce restul, pesimiștii, se vor concentra pe problemele pe care le au de rezolvat. Indiferent de situație, au de reparat anumite lucruri și au parte de câteva provocări.

Balanță

Chiar dacă Mercur în zodia ta vine cu fericire, Luna Nouă se pare că îți dă bătăi de cap. Este recomandat să te analizezi și să cauți răspunsuri la un nivel mai profund, în special dacă ai o serie de regrete sau dacă ești ranchiunos pentru anumite situații care au avut loc în trecut. 

Scorpion

Ai parte de vindecare. Cu cât te lupți mai mult pentru a rezolva unele lucruri cu atât ițele îți vor fi mai încurcate. Ai nevoie de mai multă acțiune și să stai mai puțin în observare. O minte mai clară te va ajuta să găsești răspunsuri la întrebările esențiale pe care le ai.

Săgetător

În acest moment, cele mai importante sunt planurile de viitor. Va veni momentul în care să pui pauză vacanțelor și să te ocupi în cel mai serios mod de lucrurile care nu pot aștepta amânare. Ai mult de reparat la imaginea ta de persoană superficială și neatentă.

Citeste si: Marte intră în Gemeni începând cu 20 august 2022. Cum sunt influențate zodiile

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Mercur în balanță 26 august 2022

Mercur intră în zodia Balanță, începând cu 26 august 2022. Cum sunt impactate zodiile de acest aspect astrologic

[Sursa foto: PixaBay]

Capricorn

Capricornii primesc lecții de personalitate, mai ales că au câteva frustrări care îi țin la pământ. Au nevoie de câteva reguli noi după care să se ghideze, iar una dintre ele pe care astrele o recomandă nativilor este armonia.

Vărsător

Mercur în zodia Balanței vine pentru Vărsători cu încurajări la creație și invenții. Vor găsi cele mai bune soluții, vor primi vești din străinătate, iar seria vacanțelor poate continua pentru acești nativi.

Pești

Spiritualitatea te face să cauți răspunsuri și mai importante pentru întrebări și mai bizare. Vor avea multe lucruri de înțeles până în luna octombrie când Mercur nu va mai fi în zodia Balanței.

Astrele le recomandă nativilor Pești să fie deschiși la ceea ce le poate oferi viața și prin modul în care îi va surprinde. 

Citeste si: Fazele lunii septembrie 2022: Când este Luna Plină şi Luna Nouă?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si