Horoscop august 2023. Venus, Saturn, Neptun, Pluto și Chiron sunt deja retrograde la această dată și urmează să retrogradeze Mercur, în Fecioară- din 23 august, și Uranus în Taur- din 29 august.

Mercur în Fecioară este a treia retrogradare care are loc anul acesta pe semne de pământ. Este o retrogradare importantă pentru că Mercur în Fecioară este atât în zodia de domiciliu, cât și în zodia de exaltare, o retrogradare care va afecta foarte puternic Fecioarele și Gemenii care îl au pe Mercur ca guvernator și va crește

toată această presiune, cu toate aceste retrogradări. Sunt șapte planete retrograde. E presiunea pe noi să ne retragem către interior și să vedem ce avem de rezolvat acolo”, spune astrologul Luminița Ristea.

Luna Nouă în Leu- 16 august și două Luni Pline

În luna august, sunt trei lunații: ”În general, în fiecare lună sunt două lunații, adică o Lună Nouă și o Lună Plină. În august acum, avem o Lună Nouă în Leu, în 16 august, o Lună foarte importantă și două Luni Pline. Am avut o super-Lună Plină în Vărsător în 1 august și mai avem o Lună Albastră în Pești, tot o Super-Lună, în 31 august. Lunații care vin și ele la pachet cu teme legate de eliberări, conștientizări, concentrare pe toate aceste aspecte duale”.

Horoscop august 2023

Horoscop august 2023

[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Mercur retrograd august 2023: Cum sunt zodiile afectate? Viața lor se dă peste cap

Soarele va intra în 23 august în Fecioară

Mai e un aspect important care va avea loc peste câteva zile, conjuncție între Venus care este în Leu retrogradă și Soarele în Leu. ”De ce este importantă această conjuncție? Fiindcă, fiind retrogradare, dă startul unui ciclu venusian de 584 de zile. Ciclul anterior a avut loc în 2022, în ianuarie, la granița de 18 Capricorn și acum trebuie să vedem ce am făcut în ultimele 584 de zile.

E ca o Lună Nouă, ca un nou restart. Și va începe o nouă perioadă de 584 de zile în care vom vedea cum ne prețuim, cum ne iubim.

Citește și: Astrologie august 2023. Cele mai importante aspecte ale lunii

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Soarele va intra în 23 august în Fecioară și va mai intra în 27 august Marte în Balanță. Cam acestea sunt principalele evenimente. Eu zic că este lună de foc, așa aș numi-o, pentru că avem foarte multe planete în Leu, mai ales până în 23 august când va fi și Soarele în Leu. Foarte mult foc, foarte multă energie și foarte multă pasiune și dorință de a face lucrurile să se întâmple, curaj și determinare”, mai spune astrologul.

Luminița Ristea, astrolog

Luminița Ristea, astrolog

[Sursa foto: Facebook - Astrolog Luminița Ristea]

Astrologul Luminița Ristea a oferit și câte o lecție pentru fiecare zodie în parte, pentru luna august:

Horoscop august 2023. Berbec

Focusul se va pune pe iubire, pe valorizare, pe ce te concentrezi ca să te facă să te simți foarte bine, ce îți aduce bucurie, ce vrei tu cu adevărat. Lecția Berbecului pentru luna august: Să ai curajul să te confrunți cu toate provocările care te vor asalta.

Cum să te confrunți cu aceste provocări? Prin conectare la energia inimii, la iubire. Pentru Berbeci, foarte important conectarea la chakra inimii, la energia inimii. Să găsească secretul ca să facă ce le place.

Horoscop august 2023. Taur

Vor munci asiduu în această lună. Mai ales se vor mișca și prin jurul casei, au o serie de teme pe care le au de făcut acasă. În afară de faptul că muncesc, trebuie să conștientizeze, să își facă timp și pentru relaxare. Să nu își neglijeze nevoia de joacă, de a se bucura, de a aduce plăcere în rutina lor zilnică. Lecția Taurului pentru luna august: Învață să duci la bun sfârșit munca și să te și distrezi în același timp.

Citește și: Horoscop săptămânal 6-13 august 2023: Peștii au parte de schimbări radicale. Ce se întâmplă cu Taurii?

Horoscop august 2023. Gemeni

Avem abilitatea Gemenilor de a comunica și relaționa în această lună. Gemenii se vor simți bine, în elementul lor. Acum important e să găsească o altă perspectivă, să experimenteze lucruri noi. Le recomand Gemenilor să înceapă cursuri noi sau să planteze semințele pentru a face lucruri noi. E ca o mini-trezire. În același timp, să se conecteze și cu familia, cu rădăcinile și cu tiparele acestea moștenite care posibil îi blochează. Să le identifice și să lucreze cu ele. Lecția Gemenilor: Învață să gândești dintr-o altă perspectivă și să reflectezi la trecut, mă refer la tradiții transgeneraționale, pentru a-ți crea viitorul.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Horoscop august 2023 -  O lună de foc

Horoscop august 2023 - O lună de foc

[Sursa foto: Pexels.com]

Horoscop august 2023. Rac

Sunt foarte conectați la valoarea personală, modul în care își câștigă banii, modul în care își cheltuie banii. Trebuie să fie foarte atenți pentru că ei pot avea unele impulsuri care să îi destabilizeze din punct de vedere emoțional și atunci trebuie să vadă cum se valorizează, cum se prețuiesc, cum își prețuiesc banii pe care îi câștigă și, în același timp, cum acceptă ca să cheltuie sau să investească. Lecția: Învață să îți reevaluezi tiparele legate de prosperitate și abundență și conectează-te la rețeaua oamenilor din jurul tău.

Horoscop august 2023. Leu

Este vedeta acestei luni. Este numai despre ei această lună. Leii trebuie să își arate curajul, trebuie să arate adevăratul lor sine. Trebuie să se exprime așa cum sunt, autentici, curajoși și să fie pe scenă, acolo în față. Să învețe că poți fii și vulnerabil și să se accepte pe sine și să treacă la un alt nivel. Lecția Leilor pentru luna august este să își facă timp să lucreze cu îndoielile, să fie curajoși și să se arate așa cum sunt, autentici și adevărați.

Horoscop august 2023. Fecioară

În cazul Fecioarei, e o lună mai dificilă. Toate aceste planete sunt în casa 12 și este casa recluziunii, casa secretelor. S-ar putea ca Fecioarele să nu se simtă foarte confortabil fiindcă ele sunt forțate într-un fel să lucreze cu ele, să își revizuiască obiceiurile. Este o lună pentru Fecioare foarte puternică de introspecție și de conectare. Dacă stai cu tine, dacă meditezi, dacă faci curățenie, fizică și în minte, lucrurile se așează altfel și practic o să te ajute acest Mercur Retrograd în Fecioară. Va fi o perioadă mai frustrantă, dar va fi o perioadă de clarificări. Lecția Fecioarelor pentru luna august: Mergi în flux și să fii deschis la minte în tot ce vei întreprinde.

Citește și: Horoscop 8 august 2023: Iubirea plutește în aer. Care sunt zodiile care se îndrăgostesc?

Horoscop august 2023. Balanță

Luna asta, poți să reactivezi un hobby. Există posibilitatea ca Balanțele să se reconecteze cu vechi prieteni, cu vechi colegi, online sau live. Vor ține foarte mult Balanțele la modul cum sunt percepute de ceilalți, modul în care relaționează cu ceilalți. Lecția Balanțelor pentru luna august: Părerea Balanțelor contează și să aibă curaj să își exprime această părere liber și fără teamă de judecată.

Horoscop august 2023. Scorpion

Pot să apară oportunități în carieră. Oportunitățile astea vin, bineînțeles, cu provocări, cu ieșire din zona de confort, se pot schimba planurile, obiectivele și aspirațiile pe termen lung se pot revizui în această perioadă. Fiindcă, dacă aveau în gând ceva, acum pot să își schimbe aceste planuri și obiective. În același timp, pot avea loc schimbări la nivel de familie. Dacă stau cu familia, se pot muta. Lecția: Nu puteți da totul, tuturor, și deodată. Să lucreze la acest lucru, să își arate aprecierea către ceilalți, fără să își dea toată energia pe care o au ei disponibilă.

Horoscop august 2023

Horoscop august 2023

[Sursa foto: Pexels.com]

Horoscop august 2023. Săgetător

Ei vor lucra foarte mult cu sistemul lor de credință, la calitățile lor. Poate este timpul pentru ei să schimbe perspectiva și să facă lucruri care le plac foarte mult, să călătorească, poate să practice un nou hobby, poate să învețe ceva, poate să se conecteze în zona asta de spiritualitate și să nu le fie teamă să ceară îndrumare mentorilor, profesorilor, oamenilor cu senioritate din viața lor. Lecția Săgetătorilor pentru luna august: Ei s-ar putea să simtă că lucrurile se mișcă prea încet. Fiind o zodie de foc, vor ca lucrurile să se miște mai repede, dar trebuie să aibă răbdare. E cam dificil pentru Săgetători să aibă răbdare.

Horoscop august 2023. Capricorn

Să învețe să nu mai facă de unul singur și să ceară ajutor. Ei, în general, sunt cei care iau viața în piept și nu prea cooperează cu ceilalți. Trebuie să învețe, în această perioadă, să facă spațiu pentru a crede în ceilalți, pentru a crede în oameni, a se baza pe oameni. Uneori munca în echipă este chiar foarte bună. Capricornii trebuie să învețe în această lună să îi lase pe ceilalți să îi ajute. Lecția: Să învețe să ceară ajutor și, dacă înainte refuzau să ceară ajutor, acum în luna august pot învăța să lucreze cu acest tipar.

Horoscop august 2023. Vărsător

Ei au început luna puternic având acea Lună Plină în Vărsător. Pot să apară o serie de discuții contradictorii, pe tema finanțelor partenerului. Este important să fie atent la modul în care colaborează cu partenerii, la modul în care colaborează cu prietenii. Cum se pot face disponibili emoțional pentru persoanele în care au ei încredere. Lecția pentru august: Să nu lase aceste nemulțumiri minore să le strice bunadispoziție. Și mai e ceva, e vorba de vulnerabilitate. Să fie capabil să își arate și vulnerabilitatea. Nu înseamnă slăbiciune. Înseamnă să se arate așa cum sunt.

Horoscop august 2023. Pești

La Pești, e mare agitație, energie de transformare, metamorfoză, ajustări. Este important pentru Pești în această lună să își lase intuiția să îi ghideze. În același timp, schimbări pot să aibă loc în zona relațională cu ceilalți și la sfârșitul lunii vor avea Lună Plină la ei acasă, ceea ce îi va face să simtă emoțiile mult mai intens. Trebuie să aibă grijă cum își exprimă sentimentele în această lună. Lecția Peștilor: Să își țină ochii deschiși, să își lase intuiția să îi ghideze și să își amintească de faptul că nu e nevoie de nimeni altcineva pentru ca ei să fie cea mai bună versiune a lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si