Încă de pe data de 1 aprilie 2024, Mercur a intrat în retrograd în zodia Berbecului. Acesta va rămâne așa până spre finalul lunii aprilie, pe data de 25 aprilie 2024.

Intrarea lui Mercur în retrograd aduce vești noi și foarte importante pentru fiecare zodie în parte. În această perioadă, cele mai multe zodii se vor avea parte de evenimente interesante și intense, iar unii nativi trec un hop important în viața lor, de care s-au temut la început, mai mult sau mai puțin.

Iată cum este fiecare zodie afectată de Mercur retrograd în Berbec și ce înseamnă acest lucru.

Mercur retrograd în Berbec. Ce se întâmplă cu fiecare zodie?

Zodiile sunt influențate diferit de retrogradarea lui Mercur. Dacă există unele pericole pe parcurs, nativii vor ști cum să se ferească de ele, ascultându-și sufletul. Unii dintre ei transformă provocările în oportunități.

zodii horoscop

Fiecare zodie este influențată diferit de retrogradarea lui Mercur în zodia Berbecului.

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Luna Plină în aprilie 2024: Vin vești bune pentru aceste zodii

Berbec

În perioada 1-25 aprilie 2024, cât este mercur în retrograd, chiar în zodia Berbecului, acești nativi se vor axa mult pe imaginea de sine și modul în care sunt percepuți de cei din jurul lor. Acești nativi sunt îngrijorați de modul în care cei din jurul lor îi văd și cred că nu își arată adevăratele culori.

Berbecii își doresc multe lucruri, dar le este greu să se exprime.

Ei pot trece de acest pas dificil dacă iau în considerare o schimbare a propriei imagini. Ceea ce simt trebuie să aducă în exterior pentru a se vedea pe adevărații ei.

Pe parcurs, ei își vor da seama că sunt prinși în trecut și un lucru foarte important este ca ei să nu repete greșelile pe care le-au făcut.

Această zodie trebuie să privească spre viitor și să înceapă lucruri noi și, totodată, să fie deschisă și dornică de cunoaștere.

Taur

Zodia Taur simte că trecutul vine în prezent, prin prisma gândurilor pe care le are. Această zodie tinde să se gândească doar la părțile negative ale trecutului și să cadă în stări de tristețe. Este bine să arunce o privire și să învețe lecția ce i-a fost predată pentru a nu repeta o greșeală majoră. După acest lucru, Taurii ar trebui să treacă peste și să închidă sertarul trecutului.

Taurii trebuie să caute răspunsurile de care au nevoie chiar în interiorul lor și să își asculte intuiția. Ei pot trece de greutăți doar dacă ies din cercul vicios care i-au adus în punctul în care să se simtă rău.

Citește și: Luna Nouă în aprilie 2024: Zodiile care vor avea parte de un moment unic

Gemeni

Gemenii trebuie să se aștepte la unele tensiuni în cercul social din care fac parte, mai ales atunci când vorbim despre prieteni. Grupurile din care fac parte pot ajunge la tensiuni majore din cauza unor bârfe și zvonuri. Ideea este ca Gemenii să nu judece oamenii din jur, mai ales dacă nu au o bază sigură pe care să o facă.

Totodată, chiar și ei ar trebui să evite vorbele rele aruncate la întâmplare.

Este posibil ca această zodie să rupă o legătură cu o persoană apropiată, despre care credeau cu totul altceva. Mercur retrograd îi va ajuta pe acești nativi să rupă legăturile toxice.

După aceea, este posibil ca Gemenii să simtă singurătate și să aibă impresia că nu-și găsesc locul, dar trebuie să culeagă tot ce este mai bun din această experiență negativă.

Această zodie ar trebui să acorde mai multă atenție propriilor obiective.

Rac

Racii pot avea parte de schimbări de statut social. Această zodie poate avea parte de pierderi în domeniul în care lucrează, dar este posibil ca chiar și așa, meritele să le fie recunoscute. Această zodie trebuie să evite să creeze neînțelegeri.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Nu trebuie să își schimbe cariera pentru că nu este momentul oportun, însă, cu toate acestea, ei au șansa de a fi admiși într-o poziție în care în trecut au fost refuzați.

Racii trebuie să își urmărească parcursul și să vadă exact ce a mers bine și ce nu, pentru ca mai apoi să se descurce mai bine. Nativii care se simt epuizați ar trebui să ia o pauză de la muncă și să petreacă timp de calitate în compania celor dragi.

zodia rac

Zodia Rac ar trebui să se uite la ceea ce au făcut până în prezent și să vadă ce a mers și ce nu.

[Sursa foto: iStock]

Leu

Leii pot avea parte de întârzieri sau amânări în planurile lor. Cu toate acestea, zodia Leu poate simți nevoia de aventură, însă nu este încă momentul pentru o vacanță. În acest moment ar fi bine să se preocupe de ceea ce au de făcut.

Leii vor deveni mai filosofici și spirituali și vor scoate din sertar gândirea analitică pentru a descoperi lucruri noi despre ei, folosindu-se de propriile cunoștințe.

Este posibil să se simtă ușor rătăciți, însă toate se vor reechilibra curând. Astrele le pot oferi o a doua șansă în această perioadă.

Citește și: Horoscop săptămânal pentru 1- 7 aprilie 2024: Această nouă perioadă se deschide cu o doză de amuzament și râsete. Ele sunt cele mai amuzante zodii

Fecioară

Fecioarele vor fi îngândurate, mai ales cu privire la latura intimă a relațiilor. Vor încerca să interpreteze totul într-un stil original, concentrându-se pe partea financiară. Este posibil ca acești nativi să se implice într-o relație pentru a avea parte de stabilitate financiară sau să rupă o relație care le-a adus rezultate mai puțin bune în carieră.

Această zodie ar trebui să evite împrumuturile și să încerce să se pună singure pe picioare din punct de vedere financiar. Nu trebuie să uite de plata utilităților lunare și ar trebui să își construiască un buget stabil.

Balanță

Balanțele pot avea parte de dezechilibre în planul profesional sau amoros. Dacă s-au implicat prea mult, sau din contră, prea puțin, în relația amoroasă pe care o au, atunci este posibil să apară tensiuni. Această zodie ar trebui să analizeze ceea ce se întâmplă și să se gândească cum pot transforma relația pe care o au într-una armonioasă.

Balanțele trebuie să-și deschidă orizontul și să accepte compromisuri pentru că ar trebui să țină cont și de dorințele persoanei de lângă ele.

Nu ar trebui să intre într-o veche legătură amoroasă, deoarece relația nu va dura foarte mult. Nu este o perioadă bună pentru căsătorii.

zodia balanta

Balanțele pot avea parte de tensiuni în relația amoroasă în perioada 1-25 aprilie 2024.

[Sursa foto: iStock]

Scorpion

Scorpionii pot avea parte de întârzieri și diverse obstacole la locul de muncă, dar și în viața de zi cu zi. Ei trebuie să fie răbdători și atenți la tot ceea ce se întâmplă, mai ales la serviciu.

Este important să își organizeze spațiul de lucru și să fie cât mai ordonați posibil pentru a putea lucra în condiții cât mai favorabile.

Scorpionii ar trebui să învețe să se adapteze neprevăzutului pentru a avea mai multe de câștigat.

În ceea ce privește sănătatea, această zodie nu ar trebui să se supună intervențiilor de orice fel. Este important să aibă grijă de ei și de sănătatea lor și să fie mai activi.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Mercur retrograd din 1 aprilie aduce schimbări majore în horoscop. Ce zodie scapă acum de problemele financiare

Săgetător

Săgetătorii se pot simți mai puțin creativi, iar încrederea în sine poate fi scăzută. Această zodie nu ar trebui să se compare cu cei din jurul său și să încerce să își vadă calitățile unice.

Săgetătorii nu trebuie să își proiecteze așteptări nerealiste, deoarece proiectele în care sunt implicați au șanse scăzute să avanseze. Așadar, lucrurilor pot stagna, dar în loc să se simtă rău, Săgetătorii ar trebui să petreacă mai mult timp cu propria persoană și să încerce să se mulțumească pe ei înșiși.

Nu ar trebui să înceapă o nouă relație amoroasă, deoarece perioada aceasta nu îi va ajuta. În cazul în care totuși se întâmplă, Săgetătorii trebuie să fie precauți.

Capricorn

Capricornii se vor uita în jurul lor în această perioadă, mai exact, la aspectele ce țin de casă și de familie. În primul rând, dacă acești nativi consideră că locuința lor nu este potrivită pentru sufletul lor, ar fi cazul să schimbe ceva și să facă unele renovări.

În al doilea rând, această zodie poate avea parte de conflicte cu unii membri ai familiei. Este important să încerce să își exprime nevoile, fără a arunca cu cuvinte care pot răni. Totodată, unele probleme mai vechi pot ieși la suprafață. Capricornii trebuie să încerce să le rezolve, nu să le ascundă.

zodia capricorn

Zodia Capricorn este încurajată să facă schimbări în casă, pentru a avea un mediu potrivit cu personalitatea lor.

[Sursa foto: iStock]

Vărsător

Vărsătorii trebuie să fie atenți la modul în care comunică și să încerce să se facă înțeleși, pe căi pașnice.

Discuțiile importante ar trebui amânate pentru că acești nativi riscă să nu obțină ceea ce vor. În cazul în care poartă discuții de zi cu zi și nu înțeleg ceva, nu trebuie să se intimideze. Este bine să pună întrebări pentru a se lămuri.

În cazul în care Vărsătorii aleg să călătorească, ei trebuie să aibă grijă la modul în care o fac. În principiu, nu ar trebui să se urce în niciun mijloc de transport fără bilet, pentru a nu avea probleme.

Pești

Peștii trebuie să acorde mai multă atenție bugetului pe care îl au și, dacă este cazul, să-l revizuiască.

Vestea bună este că Peștii nu vor dori să cheltuiască banii inutil, ceea ce înseamnă că au șansa să economisească o parte din aceștia. În această perioadă este bine ca nativii Pești să aibă bani puși deoparte în caz de orice.

Nu este o perioadă favorabilă pentru a face investiții și nici pentru achiziții mai scumpe, dar ar fi bine să își țină banii într-un cont de economii. Totodată, nu trebuie să facă nici împrumuturi.

Pe scurt, ei ar trebui să fie mai cumpătați din punct de vedere financiar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si