În fiecare an, mii de români își serbează ziua onomastică de sărbătoarea Floriilor. Așadar, anul acesta, pe 28 aprilie 2024, nu sărbătorim doar Intrarea Domnului în Ierusalim, ci și pe cei care poartă nume speciale. 

Iată câteva mesaje, urări și felicitări pe care le poți trimite celor care își serbează onomastica pentru a le face ziua mai frumoasă. Spune-le „La mulți ani!” celor dragi ție!

Urări și felicitări pentru cei care își serbează onomastica de Florii 2024

„La mulți ani de Florii! Fie ca această zi minunată să îți aducă fericire, iar viața ta de acum înainte să fie presărată cu flori și realizări minunate în fiecare zi! Să ai parte de bucurii și împliniri nenumărate, dragul meu prieten/draga mea prietenă!”

„Fie ca sărbătoarea Floriilor să îți aducă primăvara în suflet, iar tu să ai parte de cele mai frumoase cadouri, dar și de persoane grijulii! Să nu uiți niciodată cât de specială ești! La mulți ani cu sănătate, draga mea!”

Citește și: Câte zile libere vor avea românii de Paște 2024? Calendar

„Cu ocazia onomasticii tale, îți transmit cele mai călduroase îmbrățișări virtuale! La mulți ani de Florii! Să ai parte de o zi minunată, alături de oamenii la care ții cel mai mult! Fie ca iubirea și bucuria să-ți pătrundă în suflet!”

felicitare cu la multi ani de florii

Trimite-le apropiaților tăi care își serbează ziua onomastică o felicitare frumoasă de Florii 2024.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

„La mulți ani de Florii! Să trăiești cu numele tău de floare, să fii sănătoasă și frumoasă întotdeauna, așa cum ești acum! Să ai parte de lucruri minunate pe parcursul vieții

și să fii încrezătoare întotdeauna în propriile puteri!”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„De ziua numelui tău de floare, eu îți doresc să ai parte de bucurii și împliniri, iar inima să îți vibreze de fericire la orice pas pe care îl faci! Să

ai parte de o zi onomastică minunată! La mulți ani!”

„Fie ca această zi să fie la fel de minunată ca numele tău special! Să ai parte de zile însorite, armonie, iubire și tot ce îți dorești mai bun pe lumea asta! Niciodată să nu uiți cine ești în adâncul sufletului tău și să nu lași pe nimeni să îți fure zâmbetul superb! La mulți ani de Florii! Te pup și te îmbrățișez cu drag!”

felicitare cu la multi ani de florii

Spune-le celor dragi ție „La mulți ani!” de Florii 2024.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

„Fie ca drumul tău în viață să fie presărat cu flori frumoase, exact ca tine! Să ai parte de zile cu soare și iubire nemărginită din partea celor dragi ție! Ești o persoană foarte specială pentru mine, iar cu ocazia zilei tale de nume am vrut doar să îți urez: La mulți ani! Să ai parte de sănătate și bucurii!”

„În această zi specială, eu vreau să îți transmit gândurile mele frumoase! Ești precum o floare de primăvară, mereu colorată și pregătită să înfrunte orice furtună! La mulți ani! Să ai parte de tot ceea ce îți dorești!”

„La mulți ani de Florii! Fie ca zilele tale să fie superbe, așa cum sunt florile de primăvară! Să petreci această zi cu entuziasm și fericire alături de cei dragi ție! Te îmbrățișez și îți urez un călduros La mulți ani!”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Pe ce dată pică Floriile în 2024 în Calendarul ortodox? Semnificația acestei mari sărbători

felicitare cu la multi ani de florii

Surprinde-ți prietenii cu un mesaj cu „La mulți ani!” de Florii 2024.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

„Dragă, (numele persoanei), să ai parte de realizări incredibile în drumul tău spre succes și să nu te lași doborât/doborâtă de nimeni și nimic! Să fii tare și să împrăștii iubire în jurul tău și zâmbete, ca de fiecare dată! La mulți ani!”

„De ziua numelui tău, să fii înconjurat/ă de oameni iubitori și să ai parte de toată bucuria din lume! Să ai sufletul deschis către provocări incredibile și inima plină cu iubire și compasiune! La mulți ani fericiți!”

„Fie ca această zi să îți aducă pe chip zâmbetul, iar în mâini flori superbe de primăvară! Să ai parte de iubirea celor dragi ție și să fii mereu zâmbăreț și binevoitor! La mulți ani, prieten drag!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si