Mesaje de Sfinții Mihail și Gavril 2022. Cei care poartă numele de Mihail, Gavril, Mihai, Mihaela, Michi, Mişa, Mihăiţă, Mişu, Mihnea, Mihăilă, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabiță, Gavriil, Gavrilă sau alte derivate își serbează duminică, 8 noiembrie, ziua numelui. 

Cu această ocazie, fiecare dintre noi transmitem cele mai frumoase gânduri celor care poartă numele Sf. Mihail şi Gavril.

Peste 1,3 mililoane de români își serbează onomastica pe 8 noiembrie, de ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil. Cele mai multe persoane care poartă acest nume sau derivate ale numelor Mihail sau Gavril sunt bărbați (726.294), cele mai întâlnite nume fiind Mihai (360.872), Gabriel (237.458), Mihail (54.158), Mihaiță (27.197) și Gavril (22.058).

Mesaje cu La mulţi ani de Sf. Mihail şi Gavril 2022

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească măcar jumatate din dorinţele pe care o să ţi le pui!

La mulţi ani, de Sfinţii Mihail şi Gavril! Să ai parte de multă sănătate, bucurii şi împliniri cât cuprinde şi să te bucuri de această zi frumoasă mereu!

La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața.

Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămai un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca Sfinţii Mihail şi Gavril să-ţi lumineze vieţile şi mintea mereu! La mulţi ani!

Citeste si: Moșii de toamnă 2022. Se spală în Sâmbăta Morților? Anunțul bisericii

Arhanghelul Mihail, înger al adevărului şi al dreptăţii, să-ţi stea alături mereu, la bine şi la greu, să-ţi lumineze calea şi să-ţi arate destinul. La mulţi ani Mihai/Mihaela!

De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire. La mulţi ani Mihai!

Azi fiind o mare sarbatoare, Sfintii Mihail si Gavriil si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, fericire, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor!

Felicitări de Sf. Mihail şi Gavril 2022

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele. La mulţi ani, Mihaela!

Gabriel(a) te felicit cu ocazia zilei de naştere şi îţi urez un cer senin, un soare strălucitor, fericire deplină şi tot ceea ce este mai pur şi mai luminos.

Fie ca această sărbătoare să-ţi aducă în dar realizarea tuturor visurilor.

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele. La mulți ani, Mihaela!

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Zâmbeşte şi s-aveţi parte de toată distracţia şi emoţia specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare şi prietenie.

Ziua numelui să-ți fie plină de realizari și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!

Citeste si: Ce nu ai voie să faci de Sf. Mihai şi Gavril. Tradiţii și obiceiuri

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si