Un mesaj frumos poate însenina ziua cuiva. Atunci când ții la cineva, indiferent că vorbim de un partener de viață, un prieten drag sau un membru al familiei, e important să îi comunici asta, atât verbal, cât și prin gesturi mărunte. Dacă vrei să trimiți un mesaj de bună dimineața pentru a însenina ziua cuiva care are nevoie, te poți inspira din lista de mai jos:

Mesaje de bună dimineața pentru Facebook și Instagram

1. Iubesc să te văd fericită și cea mai mare recompensă a mea este să te văd că zâmbești. Știu că viața poate fi dură, dar de-asta sunt eu aici: să îți arăt că viața poate fi incredibilă, plină de dragoste și fericire.

2. Citeşte acest SMS și gândește-te că cel care ți l-a trimis te iubește incredibil de mult.

3. Când e prea trist să te uiți în spate și ți-e frică să te uiți înainte, uită-te în dreapta ta, sunt lângă tine.

4. Bună dimineața! Trec doar în vizită prin telefonul tău, ca să te salut și să îți urez o zi minunată!

5. Draga mea, poți să-mi spui că sunt nebun, dar de fiecare dată când inima mea bate, îți strigă numele. Bună dimineața!

6. Pentru o lume întreagă ești doar cineva. Însă pentru acest cineva, tu ești lumea întreagă! Bună dimineața!

7. Am un îngeraș care zboară cu un ciocan deasupra oamenilor, iar toți oamenii pe care îi lovește, primesc puțin din dragostea mea. Cred că pe tine te-a lovit tare, la câtă dragoste îți port! Bună dimineața!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

8. Nu am niciun motiv special să îți trimit acest mesaj. Am vrut doar să îți fur un moment din ziua ta ocupată și sper că te-am făcut să zâmbești! Mi-e dor de tine!

9. Rețeta doctorului pe ziua de azi: un zâmbet la micul dejun, 4 râsete la prânz, multă fericire la cină. Taxa doctorului: un SMS când ești liberă.

BUNĂ DIMINEAȚA mesaje haioase pentru Facebook și Instagram

10. Bună dimineața! Ți-am pregătit ceașca cu cafea! Am adăugat o mare îmbrățișare, 2 pupici imenși și 3 porții de dragoste. Sper să se-amestece bine în inima ta!

11. *bat la ușă* Pot veni în lumea ta? Nu-ți aduc flori sau prăjituri, dar îți aduc dorința de a te ține pe picioare, rugăciuni de a te ține sănătoasă și dragoste care te face să zâmbești.

12. Viața e ca o carte, iar fiecare zi e o nouă pagină. Îți încep pagina cu un „bună dimineața”.

13. În fiecare dimineață mă trezesc și uit de toate motivele care mă fac să mă simt trist, pentru că îmi amintesc de singurul motiv care mă face fericit: TU. Bună dimineața!

 

14. Faptul că mă gândesc la tine, îmi înveselește dimineața!

Cu toții ne dorim să avem de dimineață energia necesară pentru o zi cât mai productivă. Fie ca te înviorezi cu o cafea, sau citind vorbe ințelepte, vă invităm să te delectezi cu acestă colecție de citate de dimineata alături de o ceașcă de cafea. Dacă te lași inspirat de unul dintre ele, postează-l într-un status de bună dimineața pe Facebook sau Instagram, pentru a-i binedispune și pe prietenii tăi.

Mesaje motivaționale de dimineață pentru Facebook și Instagram

1. Oportunitățile sunt ca răsăritul, dacă aștepți prea mult, le ratezi. -William Arthur Ward

2. Dacă vrei să-ți transformi visele in realitate, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te trezești. – J.M. Power

Citeste si: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”- kfetele.ro

Citeste si: Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu Maluma- radioimpuls.ro

3. Fiecare dimineață este o pânză goală… poate să devină orice îți dorești tu să fie.Fiecare dimineata este o panza goala- citat dimineata

4. Gândește dimineața. Lucrează la amiază. Mănâncă seara. Dormi noaptea. -William Blake

5. Trebuie să te trezești în fiecare dimineață cu determinare dacă vrei să te culci mulțumit. -George Horace Lorimer
Mesaje de bună dimineața imagini

 

6. Fii dispus să fii un începător în fiecare dimineață -Meister Eckhart

7. În fiecare dimineaţă când mă trezesc, îmi spun: “până aici totul e bine!” -Antonio Curnetta

8. În unele zile e nevoie să-ți creezi propriul răsărit.

Urări de Bună Dimineața pentru Facebook și Instagram

Ești frumoasă, pentru modul cum gândești, pentru sclipirea din ochii tăi când vorbești despre ce te pasionează, pentru că poți să-i faci pe alții să zâmbească chiar și când n-ai avut cea mai bună zi. Ești frumoasă pentru sufletul tău, nu doar pentru că ești frumoasă. Am vrut să-ți spun asta când te trezești. Bună dimineața!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si