Cristi Marinescu și Maria de la Puterea dragostei, sezonul trei, s-au despărțit la foarte scură vreme după terminarea reality-show-ului matrimonial. Cei doi nu ai rezistat mult împreună.

Citeste si: Bogdan Mocanu a fost nevoit să-și dărâme noua casa: „Învățați din greșelile mele”

După emisiune, Maria a plecat la casa lui din Chișinău, iar relația lor a devenit din ce în ce mai rece.

Cristi spune că primește mesaje în care este înjurat de către Maria

Cristi a acordat un interviu în care a vorbit despre Maria, fosta lui iubită. Cei doi nu au revenit la sentimente mai bune unul față de altul, din contră, a mărturisit că mai primește mesaje din când în când de la Maria care îl înjură și îi dorește numai lucruri rele.

Citeste si: Andra Volos, vestea cu care și-a întristat fanii: „Mă mut din România”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Mi-a dat câteva mesaje în care m-a înjurat, de mai multe ori. Peste câteva zile, la fel, mi-a scris. Eu nu i-am răspuns. Nu știu cum am mai ajuns aici”, i-a povestit Marinescu lui Alex Nedelcu de la Wownews.

Citeste si: Jador a explicat de ce nu mai există cale de împăcare între el și Georgiana Elisei

Cristi a mai fost întrebat de ce crede că Maria are acest comportament, iar Marinescu a spus că s-ar putea să o facă din dragoste, lăsând să se înțeleagă faptulea

încă are sentimente față de el.

Cristi spune că e posibil ca Maria să facă aceste lucruri din dragoste

„Nu mai luați lucrurile așa cum par”
„E posibil să facă din dragoste. În același timp, tot mediul online zice că mi-am bătut joc de Maria. Că are sentimente pentru mine enorme. Dragilor, nu aveți de unde să știți ce simte ea, dacă are pe cineva sau nu.

Citeste si: Bianca Comănici de la ”Puterea Dragostei”: ”Pe el îl fac tatăl copiilor mei''. Cine este alesul?

Nu vreau să vorbesc în numele ei. Nu mai luați lucrurile așa cum par. V-am spus: nu le mai gândiți la cald”, a adăugat Marinescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si