Cosmin Nedelcu, foarte apreciat comediant și pionier al podcastului autohton, este de 17 ani actor de stand-up comedy și un model în acest domeniu. Deține și un club unde pasionații genului pot fi ei înșiși pe scenă, dar și spectatori.

Citește și: Denise Rifai, declarații despre partenerul ideal. Vedeta Kanal D a dezvăluit publicului dacă există un bărbat în viața ei

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Micutzu revine din când în când la actorie, cu roluri în filme de scurt sau lung metraj. Este și unul dintre preferații agențiilor de publicitate, reclamele în care își face acesta apariția având o notă foarte personală.

Citește și: Anda Adam, dezvăluiri inedite la “40 de întrebări cu Denise Rifai” ”Vreau să o las așa, să nu o inhib; îi spunem ”

  “Cât de mare e Micutzu?”, “Când ați devenit stăpân pe stand-up?”, “A fost dezamăgită mamaie că nu v-ați făcut preot?”, “Ce fel de bărbat va face barba?”, “Cu cine dansează azi, de bucurie, Micutzu?”, “Ce va alungă de pe scenă?”,  “Când ați devenit așa deștept ?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Micutzu în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată duminică, 15 ianuarie, la ora 22:00, la Kanal D! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si