Conflictul nu a fost provocat de Micutzu – Cosmin Nedelcu, precizează casa de avocatură care îl reprezintă pe actorul de stand-up comedy, "ci de o persoană care s-a recomandat drept judecător militar”.

Citeste si: VIDEO| Micutzu rupe tăcerea! Ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea în care a fost implicat într-o bătaie în centrul Capitalei

"Actorul și cele două persoane apropiate acestuia, care îl însoțeau în seara de 15.08.2021

au fost cei agresați, așa cum se vede în materialul filmat", afirmă av. Bogdan-Costin Frigioiu, Senior Associate la casa de avocatură ONV LAW, într-un drept la replică transmis presei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Materialul filmat la care face referire apărătorul legal al lui Micutzu poate fi văzut mai jos:

"Reacțiile actorului nu au generat victime"

Cei de la casa de avocatură fac o serie de "mențiuni privitoare la faptele neadevarate promovate in ultimele zile": 

- Reactiile actorului nu au generat victime, astfel incat titlurile si informatiile potrivit carora Micutzu ar fi „rupt un picior” sau alte afirmatii similare sunt complet false si afecteaza demnitatea si imaginea acestuia.


- Conflictul nu a generat pagube materiale provocate de Micutzu – Cosmin Nedelcu, astfel incat titlurile si informatiile din presa potrivit carora acesta „a devastat o terasă”, „a spart vitrine”, etc. sunt de asemenea false.
- Actorul a oferit o declaratie politiei, in calitate de martor, nu a fost „retinut” sau „ridicat” de politie, astfel cum este redat in unele dintre materialele de presa.

Citeste si: Micutzu rupe tăcerea

"Actorul mulțumeste pentru toate mesajele de susținere din partea publicului larg și a unora dintre reprezentanții presei, precum și tuturor jurnaliștilor care au redat neutru si obiectiv evenimentele petrecute în seara zilei de duminică sau care au publicat sau difuzat deja clarificările transmise de acesta prin intermediul înregistrarii video de mai sus", se mai spune în mesajul transmis vineri presei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si