Close sidebar
Close sidebar

Mihai Coada, actorul cunoscut ca Nelu Curca din “La bloc”, aparitie socanta la un miting din Ploiesti! Cat de imbatranit e!

Actorul ploiestean Mihai Coada, cunoscut ca personajul Nelu Curca din serialul “La bloc” , a disparut de ceva vreme de pe ecranele tv.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mihai Coada are 65 de ani si a fost angajat al teatrului din Ploiesti, pana de curand, acum fiind doar collaborator al acestuia.

Insa, despre Mihai Coada s-a spus ca s-a retras la manastire. Desi a infirmat acest lucru, actorul este apropiat de viata monahala, petrecandu-si mare parte din timp la un lacas de cult de langa Ploiesti. Mai mult, actorul imbraca mereu haine cernite si si-a lasat barba sa creasca. 

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Zilele trecute, aparitia lui a socat multa lume. El a participat la un miting organizat in centrul Ploiestiului, impotriva poluarii din oras. A recitat cateva vesuri si a vorbit cu oamenii prezenti la manifestare. Imbracat intr-o camasa neagra, incheiata pana la gat, cu o barba imensa, mult albita, Mihai Coada arata mult imbatranit fata de cum il stia toata lumea. 


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI