În ultimii 2 ani, mii de bărbați și-au injectat în organele genitale diferite substanțe periculoase, printre care siliciu, ulei de nucă de cocos, ulei pentru bebeluș sau ulei de gătit.

Citeste si: Fotomodel celebru, condamnat la închisoare după ce a terorizat pasagerii unui avion şi a bătut o stewardesă

Citeste si: Eclipsă parțială de Lună. Cum poate fi văzută din România

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un preot din Constanța, cercetat într-un dosar de pornografie infantilă

Aceștia au ajuns de urgență la medic cu infecții urâte pentru care a fost nevoie chiar și de intervenții chirurgicale. Mai mult decât atât, în unele cazuri țesutul erectil a fost atât de deteriorat, încât bărbații au rămas impotenți.

Akule Danlop, chirurg dintr-un spital din Port Moresby, a declarat pentru The Guardian că personal a tratat mai mult de 500 de bărbați în ultimii 2 ani. Vârsta celor care apelează la astfel de practici variază între 16 și 55 de ani, iar printre ei se află și unii cu școală multă.

„Există bărbați care se află în locuri de muncă respectabile, precum firme de avocatură. În mod preponderent, ei regretă ce au făcut”, spune Danlop.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si