„Ministrul pamblica”, asa cum a fost deja poreclit Valentin Popa, a trait un episod agitat pe vremea cand era decan al Facultatii de Chimie Industriala din Iasi si s-a luat la cearta cu profesorii in varsta, care faceau la acea vreme legea in rectorat. S-a intamplat in 2003, cand Popa a anuntat ca da in judecata Universitatea, dar si pe Mihai Cretu, rectorul de la acea vreme.

Valentin Popa a declarat in presa locala ca-l va actiona in instanta pe profesorul Cretu pentru ca a facut aprecieri calomnioase la adresa lui.

Domnul rector a spus ca sunt „exaltat” si cu „dezechilibre hormonale”. Am martori dispusi sa sustina in instanta ca domnul rector a facut aceste afirmatii”, a povestit Popa, imediat dupa ce si-a anuntat demisia de la decanat, in semn de protest fata de modul in care se stabilisera criteriile de alegeri la Universitatea Tehnica Iasi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Culmea, dupa ce a demisionat, a anuntat ca va da in judecata si Universitatea, pentru ca i s-a taiat din salariu inainte sa-i expire preavizul. El spunea ca a parasit scaunul de decan pe 8 ianuarie, insa indemnizatia i-a fost retrasa de pe 16 decembrie, cand si-a depus demisia.

„Am vorbit deja cu un avocat caruia i-am expus situatia mea si motivele pentru care sunt decis sa fac acest lucru. Nu s-a procedat corect”, a mai spus actualul ministru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si