Un mire din localitatea Sultan Gang, India, a uitat să meargă la nuntă după ce s-a îmbătat criță și nu și-a recăpătat cunoștința decât o zi mai târziu.

Citește și: VIDEO. Un tată și-a pedepsit fiul să se joace pe telefon 17 ore fără somn, până a vomitat. Ce l-a făcut să aplice această pedeapsă

Furioasă că a fost lăsată baltă, mireasa s-a răzbunat, potrivit Gulf Today.

Răzbunarea unei mirese furioase

Femeia s-a supărat și i-a reproșat bărbatului că a stricat cel mai bun moment din viața ei.

“Eu și familia mea te-am așteptat să finalizezi nunta, dar tu nu ai venit. Nu pot să-mi petrec viața cu un bărbat care nu acordă atenție responsabilităților sale”, l-a acuzat femeia.

Citește și: În urmă cu 3 ani, Cara era dependentă de heroină și trăia pe străzi. Acum este de nerecunoscut

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Familia miresei i-a cerut mirelui să returneze banii pe care i-a cheltuit pentru aranjamentele nunții, iar chestiunea nu s-a oprit în acest moment, ci a escaladat.

Citește și: O mireasă din India a decedat în timpul ceremoniei. Tânăra a fost înlocuită de sora ei

Părinții miresei au luat ostatici pe unele dintre rudele mirelui până când cererile lor au fost îndeplinite. A fost nevoie de intervenția poliției pentru a soluționa disputa dintre cele două familii.

Mirele a uitat să vină la nuntă, iar mireasa furioasă i-a luat familia ostatică

O mireasă din India a decedat în timpul ceremoniei

Tragedie la o nuntă din India, acolo unde o mireasă a fost înlocuită de sora acesteia după ce decedat. Medicii nu au putut face nimic pentru aceasta.

Citește și: VIDEO. "Ieșiți afară cu nunta voastră!" Patronul unui restaurant, enervat de muzica cerută de miri, scoate arma de foc...

Presa internațională susține că tânăra mireasă ar fi suferit un  atac de cord  chiar în timpul ceremoniei.

Cele două familii au decis ca nunta să meargă mai departe, iar  locul miresei decedate  să fie luat de sora mai mică a acesteia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si