Designerii propun pentru 2019 rochii de mireasa voluminoase, cu aplicatii de perle si pietre stralucitoare.

Simona Dicu- reprezentant magazine rochii de mireasa: Este momentul cand poti sa apari cu asa ceva, cand poti sa porti asa ceva si este momentul cand vrei si trebuie sa impresionezi la maxim. In acest an se poarta foarte multa sclipire, dar nu in ultimul rand finete.

Se poarta paiete, iar ca si nuanta un rose sampanie cu reflexii aurii.

Si diademele trebuie sa fie pe masura rochiilor de printesa.

Doris Nati- organizator targ de nunti: Trendurile se schimba de la an la an, anul acesta avem expusa cea mai scumpa rochie, o bijuterie pe care fiecare mireasa si-ar dori-o sa poarte.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cea mai scumpa rochie de mireasa din Romania costa 100.000 de lei, dar miresele isi pot gasi piese vestimentare spectaculoase si la preturi incepand de la 4000 de lei.

Si mirii trebuie sa fie la fel de eleganti. Specialistii propun croiuri elegante si luxoase pentru domnii care se vor casatori in 2019.

Catalin Adamuta- reprezentant magazin: Anul acesta incercam sa ii invatam pe domni sa fie mai extravaganti si avem acest mostrar de captuseli cu diferite modele.

Cu ce accesorizeaza intreaga tinuta?Avem multe acccesorii, pe langa clasicele papioane si cravate ii indreptam spre brose foarte mult.

Printre specialistii in materie de nunti am gasit-o si pe Cristina Spatar. Artista si-a lansat recent o linie vestimentara potrivita pentru invitatele care vor sa impresioneze la o nunta.

Cristina Spatar-cantareata: Mie imi plac foarte mult paietele, eu in concertele meu am foarte multe costumatii cu paiete si dau foarte bine, arata bine, sunt spectaculoase zic eu si cred ca nu este doamna sau domnisoara care sa nu isi doreasca putina paieta la o tinuta.

Asadar, din punct de vedere vestimentar nuntile anului 2019 vor fi cu adevarat pline de stralucire si lux. In aceeasi zona merg si decoratiunile, dar si deserturile. De exemplu tortul miresei trebuie sa fie imbracat in foita de aur comestibila.

Monica Ivan-cofetar: Asta este cee ace se poarta anul acesta, mult metallic, pe multe etaje, asta este un trend pe care trebuie s ail asortam cu gusturile noastre.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si