Close sidebar
Close sidebar

Momente de panica in familia Mariei Ciobanu! Starea de sanatate i s-a inrautatit si are nevoie de ingrijire permanenta

Indragita cantareata de muzica populara Maria Ciobanu trece prin clipe grele. Mircea Campeanu, cel care ii este dot de aproape 40 de ani este grav bolnav si are nevoie de ingrijire permanenta.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Maria Ciobanu (80 de ani) este casatorita de aproape 40 de ani cu fostul sot al Ilenei Sararoiu, Mircea Câmpeanu, fost baschetbalist de performanta, cu care a intemeiat o familie frumoasa in 1981, la doi ani de la moartea prietenei ei.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Barbatul are acum peste 80 de ani si se confrunta cu mai multe probleme de sanatate, printre care inima si un diabet care-i da de furca de mai multi ani. Starea precara de sanatate a barbatului a impiedicat-o pe Maria Ciobanu sa onoreze contractele in tara incepând din aprilie, cand a revenit aici doar fiul ei, Ionut si familia acestuia, scrie Click! 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI