Pompierii au intervenit de urgență cu șase autospeciale iar angajații și călătorii au fost evacuați în siguranță.

Citeste si: VIDEO- Un bărbat din Capitală a fost reținut după ce a tâlhărit mai multe femei la metrou

Din fericire nimeni nu a fost rănit iar circulația trenurilor a fost oprită temporar până la lichidarea incendiului. 

Călătorii au fost evacuați în siguranță

Și în urmă cu două săptămâni călătorii au fost evacuați după ce un tren care se deplasa de la Universitate spre Piața Romană a avut probleme tehnice și a fost retras în depou. Cei care se aflau în metrou la momentul producerii incidentului susțin că s-a văzut o lumină puternică, după care mijlocul de transport în comun s-a oprit.  

Citeste si: Un șofer care conducea cu 300 km/h a murit în timp ce făcea live pe Facebook

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Reprezentanții ISU Ilfov- București au transmis la acea vreme că unul dintre vagoane ar fi avut probleme la sistemul de frânare. 

Incident dramatic la metrou. Un bărbat a căzut pe șine la Piața Unirii

Tragedie la metrou. Un călător a murit duminică după-amiază pe șinele de tren. Metrorex a transmis că este posibil să fie vorba de o sinucidere.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municpiului București-Brigada de Poliție pentru Transport Public a fost informată, în cursul zilei de duminică, că un bărbat a căzut pe calea ferată și a fost lovit de tren.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a efectua mai multe verificări. Cercetările continuă pentru a se stabili dacă a fost vorba de un accident sau de o sinucidere.

Citeste si: VIDEO- Incident la stația de metrou Piața Romană. Circulația trenurilor, oprită în centrul Bucureștiului

"Astăzi, 07.08.2022, la ora 14:39, în staţia de metrou Piaţa Unirii 1, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 2, posibilă tentativă de suicid. Circulaţia trenurilor a fost reorganizată la linia 1 şi se circulă în sistem pendulă între staţiile Mihai Bravu şi Eroilor 1 şi Eroilor 1- Crângaşi. Echipajul SMURD a sosit imediat la faţa locului şi a intervenit pentru a acorda primul ajutor", a informat Metrorex într-un comunicat transmis Agerpres.

Citeste si: Caz dramatic în Gorj! Un tânăr a sunat la 112 după ce şi-a văzut iubita într-un anunţ al Poliţiei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si