Naomi Campbell este o zeiță în toată puterea cuvântului, așa cum a fost mereu. Iar acum, în ipostaza de mamică fericită-strălucește precum soarele.

Top model britanic, în vârstă de 51 de ani, și fetita sa au aparut într-o sedință foto senzațională pe coperta revistei Vogue din Marea Britanie.

Naomi Campbell strălucește în rolul de mămică

Cu o coafura afro, îmbrăcată într-un top și o pereche de colanți negri, Naomi iși strânge la piept copilul.

Prima sa apariție publică de când este mamică, împreună cu fetița în vârstă de 9 luni alimentează zvonurile potrivit cărora bebelușul ar fi adoptat. Dar Naomi le-a infirmat simplu:

”Nu este adoptată- este copilul meu.”

Citeste si: Despărțirea momentului în showbiz-ul internațional

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Supermodelul vrea să țină secrete toate detaliile. Nu a dezvăluit nici cine este tatăl, nici dacă a apelat la proceduri medicale pentru conceperea sa. Nu spune nici măcar numele fetiței.

Citeste si: Kim Kardashian a făcut anunțul mult așteptat. De ce s-a despărțit de Kanye West: „M-am ales pe mine”

Anul trecut în luna mai, anunţa că este însărcinată şi că abia aştepta naşterea: ”Eu niciodată nu vorbesc despre viața mea personală.

E o nebunie. Într-o zi ești cu persoană, a doua zi, poți sa fi cu alta persoană”.

”Fiica mea este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată”

Naomi Campbell vorbește acum cu mândrie despre minunea din viața ei: ”Fiica mea este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată. Râde mult, îi place să călătorească și are deja 6 dinți”.

Naomi Campbell, prima apariție cu fetița ei

Naomi Campbell, prima apariție cu fetița ei

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citeste si: VIDEO| Kylie Jenner a născut al doilea copil. Vedeta a publicat prima poză cu bebelușul ei și al lui Travis Scott

În mai, fotomodelul va împlini 52 de ani, iar prezența sa exotică pe marile podiumuri de modă stârnește și acum admirație.

Naomi Campbell, un model de succes

Între prezentările pentru casele celebre de modă, drumurile la Paris, Veneția, Londra, Qatar sau Los Angeles, Naomi Campbel organizează și numeroase acte de caritate și este ambasador global pentru susținerea cauzelor tinerilor lideri în cadrul organizaţiei internaţionale pentru dezvoltare Queen's Commonwealth Trust. Însă mai presus de toate, acum prioritatea ei este rolul de mamă.

Citeste si: Bianca Comănici a făcut senzație în mediul online. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a îmbrăcat rochia de mireasă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si