George Simion s-a căsătorit,  însă Gigi Becali nu și-a ținut toate promisiunile față de el. Patronul lui FCSB i-a făcut un dar de nuntă special, după ce a fost la un pas să se răzgândească.

Citește si: George Simion va avea 10.000 de invitați la nuntă. Accesul se va face pe bază de brățări

Politicianul a avut parte de o nuntă inedită alături de aleasa inimii: Ilinca Munteanu.

Simion a optat pentru un eveniment în aer liber, în comuna Măciuca, la care au participat peste 10.000 de oameni.

De ce nu a vrut Gigi Becali să fie nașul lui George Simion

Liderul AUR voia ca unul dintre nași să fie Gigi Becali, după cum a mărturisit chiar patronul FCSB-ului. Însă Latifundiarul din Pipera a refuzat propunerea demnitarului, dar a ținut să se revanșeze cu cadoul de nuntă.

Becali nu s-a lăsat și a asigurat brânza pentru eveniment, respectiv 2 tone, care a costat aproape 20.000 de euro. Motivul pentru care patronul lui FCSB a refuzat cererea de naș a politicianului a fost faptul că acestuia nu îi plac petrecerile.

Citește si: Diana Șoșoacă, răspunsuri mult așteptate la "40 de întrebări cu Denise Rifai": "Oricărui bărbat ar trebui să îi fie frică de Diana Șoșoacă"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Eu am dat brânza care costă vreo 20.000 de euro. Omul face totul pe față, primește cadou de nuntă brânză, primește cadou de nuntă berbecuț. N-am nevoie de nimic, dar i-am dat din dragoste, i-am dat aproape 20.000 de euro din dragoste. Și nu am nevoie de el și nici nu m-am dus la nuntă și tot am dat. A vrut să mă pună și naș și eu i-am zis că nu mai merg la nuntă.

Tu trebuie să ai nași care să vină la nuntă, la masă. Eu la masă nu mai merg, eu de distracții fug, nu mă mai interesează'. Omul ăsta a făcut o nuntă și a gândit așa, eu zic că a făcut foarte bine, el a făcut totul cu dragoste, zic eu.", a declarat Gigi Becali.

Se pare că Becali era la un pas să-și retragă această ofertă după ce a auzit că Simion a declarat, în trecut, că FCSB nu este adevărata Steaua.

Citește si: George Simion a împărțit invitații în Parlament. Deputatul își cheamă colegii la nuntă: "Să vină toți românii!"

„Steaua a murit în momentul în care a luat-o Becali”, a declarat George Simion.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”- radioimpuls.ro

Gigi Becali a revenit asupra declarațiilor și a spus că îi va lăsa brânza așa cum i-a promis-o. Însă, supărat, patronul, a declarat că va rupe prietenia cu politicianul, dacă nu își va cere scuze.

„Așa a zis, că nu mai e Steaua? Când a zis asta? Trimite-mi, tată, că nu vreau pe vorbe și răutăți și la revedere brânza.

Îl anunț din timp, de fapt nici nu-l anunț dacă a zis așa. Nu mai mănâncă brânză la nuntă.", a fost declarația patronului lui FCSB.

Citește si: Ce face George Simion cu banii de la nuntă. Liderul AUR a dezvăluit ce planuri are


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si