Natalia, eliminată din Casa Iubirii, vorbește în emisiunea Culisele Iubirii despre cuplurile formate, dar și despre relația de prietenie creată.Natalia a declarat că Sorin se gândește la o relație serioasă și chiar si la o familie.

Citeste si: Natalia, detalii picante de la întâlnirea cu Albert. Ce a deranjat-o pe fosta concurentă ”Casa Iubirii”

"Nu acceptă să fie refuzat.

Chestia asta a și spus-o în emisiune. Pentru faptul că eu l-am refuzat, a doua zi a venit și m-a sărutat.(...) După eliminarea mea, nu m-a contactat Albert și nici eu pe el și nici nu o să fac chestia asta. Eu nu pot fi fericită pentru nefericirea altuia. Am povestit ce s-a întâmplat, nu m-aș mai fi îndreptat niciodată spre el și nici fetele din casă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Natalia din Casa Iubirii, totul despre sărutul cu Sorin și despre ce s-a întâmplat între ei

A fost eliminat, pentru a putea intra alt băiat. Nu mai avea loc în casă. Nu mi s-a părut că el caută ceva serios în casă, ci doar o aventură.", a declarat Natalia.

Reacția familiei lui Albert la scandal

Natalia susține că nu a mai luat legătura cu Albert, dar a povestit cum a reacționat mama ei la cele întâmplate. "Nu-i port pică lui Albert. Nu știu ce face, cum este, nu m-a interesat sincer. Nu îi port pică, nu urăsc pe nimeni.

Citeste si: Andreea Mantea, anunț surprinzător în "Casa Iubirii". "Totul atârnă de un fir de ață"

Mami s-a îngrijorat mult și m-a întrebat ce s-a întâmplat, cum a fost, dar Albert are experiență de televiziune știe cum să vorbească, știe cum să se dea. Când vorbea cu mine, părea că tot ce spune e adevărat. El are o tehnică, pe care am văzut-o și la Larisa și la Kinga.", a mărturisit Natalia, în emisiunea Culisele Iubirii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si