În fiecare dimineață, Ioana pedalează până la bistroul cochet pe care l-a deschis, în urmă cu 3 ani, în centrul Clujului.

Un pas înăuntru ne teleportează subit parcă în patria stelelor Michelin care a dat lumii întregi delicioasele moussuri de ciocolată, faimosul coq au vin și, firește, tartele atât de felurite încât cu greu ar încăpea într-o carte de bucate.

Aici, Ioana se schimba în uniformă și intră în bucătărie, alături de angajatele sale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| NEAM UNIT. Alex și-a căutat norocul printre străini, dar tot acasă a cunoscut succesul în afaceri 

Clienții apar încă de la ora deschiderii și fac coadă în fața vitrinei pline cu tarte. Gustările pe alese respectă rețetele franțuzești și au aromele bogate ale delicateselor pe care le găsim în Paris. Confirmarea vine chiar de la cetățenii francezi care trec, zilnic, pragul cochetului bistro.

Ioana Bud: Avem multi francezi, sunt chiar aici in fata Institutului Francez din Cluj, dar multi student francezi, francezi sau straini care sunt prin Cluj cu diverse ocazii, cu afaceri sau personal, parinti ai studentilor care ne viziteaza.

Bistroul cu tarte se bucură de popularitate însă ca să-și vadă visul împlinit, tânăra a muncit ani de zile departe de casă.

Citeste si: VIDEO| NEAM UNIT. Sibianul care și-a deschis o afacere în România și nu mai vrea să ia calea străinătății

Ioana Bud: Niciodata nu am regretat ca m-am intors in Romania, am avut joburi foarte interesante, deci chiar daca am lucrat 10 ani in multinationala am avut multe satisfactii si acum de cand sunt antreprenor ma simt foarte implinita aici.

Mai multe depsre povestea de viață a Ioanei Bud aflați pe 1 Decembrie, într-o ediţie specială a Ştirilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si