Ieri seară un politician renumit a murit. El și-a marcat anii de existență în România. Familia și apropiații sunt în stare de șoc.

Citeste si: Familie ucisă în urma unei depășiri la 120km/h

Fostul ministru al Apărării Naționale, generalul Nicolae Spiroiu, a murit. Bărbatul avea 85 de ani. El s-a luptat ani de zile cu problemele de sănătate pe care le avea, însă acum a cedat.

Apropiații l-au găsit fără viață.

Citeste si: Casă în flăcări, proprietar mort

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În prezent, familia și apropiații nu au dezvăluit încă care a fost concret cauza morții fostului general Nicolae Spiroiu. Politicianul a marcat România, în toți anii în care a făcut partea din lumea politicii și în care a venit cu schimbări majore pentru toți locuitorii meleagurilor românești.

Familia și apropiații îl plâng pe Nicolae Spiroiu

Nicolae Spiroiu a fost ministru al Apărării Naționale în perioada 1991-1994, în guvernele conduse de Petre Roman, Teodor Stolojan și Nicolae Văcăroiu.

El a inițiat apropierea României de NATO şi a sprijinit lucrările Comisiei senatoriale de anchetă asupra evenimentelor din decembrie 1989, făcându-se remarcat de întreaga populație.

Citeste si: Un comandant din armata Rusiei a fost ucis de proprii soldați

În aceste momente, paginile de socializare ale familiei fostului ministru al Apărării Naționale, prietenilor acestuia, dar mai ales a colegilor de breaslă, sunt pline de mesaje încărcate de durere, prin care toți își iau un ultim rămas bun de la el.

nicolae spiroiu a murit

Un fost ministru al Apărării a decedat.

[Sursa foto: Arhivă]

„Acum am aflat, cu surpriza și durere, despre decesul Generalului Nicolae Spiroiu, ultimul ministru militar al României. El m-a învățat ce înseamnă sa conduci oameni, ce înseamnă munca administrativă, atunci când am fost numit ca prim civil in conducerea Ministerului Apărării după război, in Martie 1993. Ii sunt veșnic recunoscător și sunt convins ca Dumnezeu l-a luat sub paza lui, pentru ca așa face cu oamenii buni! Adio, Nicule! Condoleanțe familiei!", a scris Ioan Mircea Paşcu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Cadavrul unui bărbat a fost găsit la granița Ucrainei cu România, în râul Tisa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si