Daca va fac cu ochiul preparatele din carne insirate pe platou, atunci poftiti cu toata-ncrederea la mezeluri sanatoase! De la parizer si pana la traditionala sunculita, toate-s la fel de curate ca pe vremea bunicii. Secretul sta in iscusinta celor trei studenti ai facultatii de Stiinta si Ingineria Alimentelor din Galati, care au inlocuit conservantii si aditivii daunatori cu banalul zer.

Tinerii si-au expus produsele, la Sibiu, in cadrul unui concurs.
Fireste, asocierea carnii cu zer i-a lasat cu gurile cascate pe cei din juriu.

La aspect si la gust, intre mezelurile de la raft si cele facute in laborator nu e nicio diferenta. Ea apare doar pe eticheta si cand ajungi cu produsul la casa de marcat. Nu va incruntati. Pretul nu e deloc piperat. Veti plati doar 10 bani, in plus, pentru fiecare kilogram.

Pentru ca sunt fara chimicale, mezelurile nu rezista mai mult de doua saptamani.

Curand, crenvurstii, parizerul si celelalte specialitati vor fi patentate. Doi producatori s-au interesat deja de inventiile studentilor galateni, asa ca mezelurile ar putea sa apara in galantare mai repede decat ne asteptam.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si