Până în prezent, Tristan Tate este acuzat de trafic de persoane și viol, iar acum se adaugă și acuzația de instigare la violență.

Tristan Tate a fost acuzat că a instigat la violență

Întâmplarea s-ar fi petrecut în anul 2021, atunci când un conflict a izbucnit între două tinere, una dintre ele fiind și cea care a depus plângerea și care a mers deja la DIICOT.

Citește și: VIDEO- Frații Tate, din nou în fața procurorilor DIICOT. Tristan, mai relaxat ca niciodată: „Sper că m-au chemat ca să-și prezinte scuze față de mine!”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Tristan Tate a fost înștiințat și a negat toate acuzațiile aduse prin intermediul avocaților. Acesta susține că se pune presiune pe el pentru a recunoaște ceva ce nu s-a întâmplat, probele din dosar nefiind suficiente.

Ce au declarat avocații lui Tristan Tate

„În ultimele știri au apărut noi acuzații împotriva lui Tristan Tate pentru incitare la violență împotriva altora. În ciuda presiunilor tot mai mari asupra sa, Tristan Tate rămâne ferm în negarea oricărei fapte ilegale.

În cadrul anchetei în curs de desfășurare în România, DIICOT percheziționează dispozitive electronice.

Citește și: Frații Tate, prima apariție fără cătușe

În timpul perchezițiilor, au fost găsite conversații din 2021 între Tristan Tate și două fete pe care le cunoaște. Mesajele descriu o altercație între fete, care ar fi presupus că una dintre ele ar fi fost împinsă și scoasă din brațele celeilalte.

Tristan a respinge mesajul și râde. Această conversație este, până în prezent, singura dovadă pe care se bazează noile acuzații”, au transmis avocații lui Tristan Tate.

Citește și: VIDEO- Prima ieșire a fraților Tate din arestul la domiciliu! Cei doi milionari au fost conduși fără cătușe la DIICOT pentru noi percheziții informatice


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si