„Cred că ar trebui să încetăm cunoașterea! Vreau acasă!”. Au fost cuvintele spuse de Nona.

Nona și Patrick s-au plăcut încă de la începutul sezonului și s-au apropiat din ce în ce mai mult, până când cei doi au hotârât să formeze un cuplu. De curând, lucrurile au luat o întorsătură în defavoarea lor, iar cei doi sunt pe cale să se despartă.
Cei doi au avut o avut o întâlnire romantică de Ziua Îndrăgostiților și părea că totul merge bine între ei, dar la nici două zile au apărut reproșurile în relație.

Citește și: Patricia și-a spus părerea despre băieții din ”Casa Iubirii”. Ce crede noua concurentă despre Patrick

Care este teama celor doi concureți

„Mi-e frică de ziua în care o să fie butonul ăla de indiferență!”

În ediția de joi, cei doi au ajuns în camera roșie pentru a discuta despre problemele care le frământă relația, iar în emisiunea de vineri, situația va căpăta o turnură neașteptată, iar cel doi dau semne tot mai mult că ar vrea să se despartă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Patrick va veni în casa fetelor pentru a mai discuta cu Nona despre problemele lor.

Acesta îi va spune motivele pentru care s-a supărat: mesajele primite de Nona, faptul că ea a plâns într-o postare făcută pe InstaStory și Ionuț.

Citește și: Nona, în lacrimi din cauza replicilor date de Patrick. Este relația lor într-un impas?

Patricia și-a spus părerea despre băieții din ”Casa Iubirii”. Ce crede noua concurentă despre Patrick

Noua concurentă din ”Casa Iubirii” a stârnit interesul băieților, dar și invidia fetelor, care se simt amenințate de frumusețea Patriciei. 

Patricia îl vede amuzant pe  Andrei, dar consideră că acesta poartă o mască: ”Văd un pic de tristețe în sufletul tău”, a spus ea despre Andrei.

Citește și: Nicoleta și Sorin, foști concurenți din Casa Iubirii, și-au unit destinele

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Văzând că este interesat, Alina a intervenit în discuția celor doi: ”Deja ești obraznic, Andrei”, ținând cont că ea este interesată de Andrei, dar el nu dă semne că ar vrea să o cunoască. Patricia a continuat cu Robert, despre care spune că arată bine, că este un bărbat matur și ar vrea să discute mai multe cu el. Despre Patrick, Patricia a spus că este un băiat simpatic, dar că este într-o relație cu Nona. 

Citește și: Momente emoționante între Emanuel de la „Casa Iubirii” și Andreea! Tânărul s-a pus în genunchi: „Simt că este ultima femeie din viața mea”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si