Close sidebar
Close sidebar

Nou-nascut prematur, la un pas sa fie inmormantat din cauza cadrelor medicale. Parintii i-au simtit inima batand inainte sa il bage in sicriu

O fetita nascuta prematur a fost la un pas sa fie inmormantata din cauza unei erori medicale de neiertat. Chiar inainte sa ii puna trupul plapand in sicriu, parintii i-au auzit inima batand si au observat ca micuta respira.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc la un spital din India. Mama fetitei, o tanara in varsta de 25 de ani, era insarcinata in 24 de saptamani cand a ajuns la spital. Acolo, ea a adus pe lume o fetita care a cantarit doar 350 de grame. Cadrele medicale care au asistat nasterea au declarat-o pe micuta moarta, pentru ca nu plangea si nu respira, conform declaratiilor acestora.

Familia indurerata si-a luat fetita acasa pentru a o ingropa cum se cuvine. Inainte sa ii puna trupul firav in sicriu, parintii au simtit ca inima micutei batea si au observat si ca aceasta respira. Ei s-au intors de urgenta la spital, iar nou-nascuta a fost internata la terapie intensiva.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Medicii au declarat ca fetita s-a nascut foarte devreme si exista sanse foarte mici ca ea sa supravietuiasca.
"Bebelusul nu se misca, nu plangea si nici nu respira si din aceasta cauza personalul medical care a asistat-o pe mama la nastere a declarat nou-nascutul mort", a spus directorul spitalului.

"Am demarat o ancheta, iar vinovatii vor fi pedepsiti", a mai declarat acesta.

Parintii fetitei spun ca supravietuirea ei este un miracol si cred ca "Dumnezeu ne-a adus-o inapoi. Suntem increzatori ca va supravietui si ca o vom lua in curand acasa", au mai spus acestia, potrivit Daily Mail.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI