Close sidebar
Close sidebar

Nu exista viata dupa moarte! "Sa renuntam la toate credintele fanteziste". Explicatia unui cosmolog

Un cunoscut cosmolog si profesor de fizica la Institutul de Tehnologie din California sustine ca nu exista viata dupa moarte si ca omenirea ar trebui sa renunte la credintele fanteziste si sa se concentreze asupra a ceea ce dicteaza universul.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sean Carroll este convins ca viata dupa moarte este imposibila din cauza legilor fizicii, scrie adevarul.ro. El a explicat ca pentru ca sa existe atunci ar fi trebuit constiinta sa fie complet separata de corp, ceea ce nu e asa.

" Teoriile ca o anumita forma de constiinta persista dupa moarte si ca dezintegrarea corpului uman in atomii constituenti nu corespund legilor fizicii care stau la baza vietii de zi cu zi. Potrivit acestor legi nu exista nici o cale ca informatiile stocate in creierul nostru sa persiste dupa moartea noastra", sustine fizicianul.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

" Odata ce depasim aceste eeticiente, vom putea sa ne concentram asupra unor intrebari mult mai interesante despre cum functioneaza oamenii si constiinta", a concluzionat Sean Carroll.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI