Ceremonia a început la centrul Avangard, dar din cauza sirenelor care au început să sune evenimentul a trebuit să se desfășoare într-un loc sigur.

Nuntă în adăpost antiaerian

Tinerii, împreună cu invitații lor au mutat de urgență ceremonia într-un adăpost antiaerian, unde au finalizat căsătoria. Potrivit imaginilor, mirele, un polițist, a venit îmbrăcat la propria nuntă în uniformă.

Citeste si: Când se încheie războiul dintre Rusia și Ucraina?! Pentagonul anunțat că acest conflict nu se termină imediat

Zona Odesa a fost puternic lovită de trupele armatei ruse.

În timpul războiului din Ucraina o fetiță a fost născută la metroul din Kiev, iar doi băieței gemeni au venit pe lume în Herson, într-o maternitate amenajată într-un post antibombă.

„Și suntem neînvinși!!

În orașul Avangard din regiunea Odessa din bomboshovi se nasc familii noi!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Și aici Vladislav și Natalia au devenit oficial soț și soție

Consiliul satului avangardist urează tinerilor căsătoriți o căsnicie liniștită și fericită!

Vladislav servește în poliție și ne protejează țara. Sperăm că în curând împreună cu victoria tinerilor căsătoriți vor sărbători nunta în cercul rudelor și prietenilor lor.

În timp ce la Kyiv în timpul bombardamentului se nasc copii, în avangardă- se nasc familii noi! Glorie Ucrainei!!!”, este mesajul autorităților din Avangard.

Un cuplu din Kiev s-a căsătorit în prima zi de război: „Putem muri și am vrut doar să fim împreună înainte”

Doi tineri din Kiev au decis să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu chiar în prima zi de război. De teama că vor muri, cei doi vor măcar să fie căsătoriți.

Citeste si: Volodimir Zelenski: „Rușii sunt nevoiți să folosească zeci de elicoptere pentru a-și ridica morții și răniții”

În de Dragobete, atunci când  Rusia a invadat Ucraina, doi tineri au ales să se căsătorească. Cei doi aveau nuntă plănuită peste câteva luni, însă de echipă de a pieri au mers să se căsătorească.

Îndrăgostiții au mers în fața altarului chiar în ziua în care Rusia a atacat Ucraina. Aceștia au spus DA în momentul în care întreaga capitală era acoperită de sunetul îngrozitor al sirenlor.

Citeste si: Cum arata si cu ce se ocupa fiicele lui Vladimir Putin, Maria si Katerina?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si