Caz revoltător în UK, acolo unde o asistentă maternală a fost arestată după ce a supus copiii pe care îi avea în grijă la suferințe greu de imaginat.

Una dintre victimele femeii a fost despăgubită cu zeci de mii de euro. Copilul a fost în grija femeii între anii 1970 și începutul anilor '90. Bărbatul, care pe atunci era doar un copil, a fost supus unor pedepse groaznice.

Citește și: Ucigașa-clovn a recunoscut că și-a omorât rivala, după 33 de ani de la crimă

Sandra Clayton a fost închisă timp de patru ani la vârsta de 70 de ani, în 2017, ca urmare a torturilor aplicate copiilor de-a lungul vieții sale.

Copiii erau forțați să se bată între ei pentru hrană

Femeia și-a torturat copiii pe care îi avea în grijă ani de zile. Aceasta le-ar fi băgat în gură, unora dintre ei, lenjerie intimă murdară. Pe alții i-a forțat să se bată între ei pentru mâncare, să facă dușuri cu apă fierbinte sau să stea afară în frig. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Bărbatul menționat anterior, care la acea vreme era doar un copil, a făcut declarații halucinante despre chinurile pe care le-a suportat.

Citește și: Fetiță dispărută din 2017, caz șocant din serialul "Mistere nerezolvate", a fost găsită

El a spus că era obligat să bea suc de portocale amestecat cu clor, era adesea împins pe scări, mușcat de față și obligat să stea dezbrăcat în timp ce se aruncau cu diferite obiecte în el.

Agresoarea a fost condamnată la patru ani în spatele gratiilor. În urma condamnării, victima a fost despăgubită cu zeci de mii de euro.

Citește și: „Mâncătorul de femei” de la Rădăuți va sta 30 de ani în spatele gratiilor. Mai multe femei au dispărut fără urmă, după ce l-au cunoscut pe Vasile Lavric


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si