Din primele informații, eleva s-ar fi aflat în timpul orelor în momentul în care s-ar fi produs incidentul.

O elevă a unui liceu din Capitală a căzut de la etajul unu

Tânăra în vârstă de 18 ani a fost transportată la Spitalul Elias din București pentru îngrijiri medicale. Aceasta a suferit mai multe traumatisme la membrele inferioare.

Citește și: O mamă și-a ucis cu sânge rece ambii băieți, iar apoi s-a sinucis. Apropiații familiei nu înțeleg de ce a recurs femeia la un astfel de gest oribil: „Păreau complet normali, o familie fericită”

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a afla dacă tânăra a căzut accidental, dacă a vrut să se sinucidă sau dacă o altă persoană a împins-o.

O femeie, în vârstă de 72 de ani, s-a aruncat de la etajul patru

O femeie de 72 de ani s-a aruncat,vineri, de la etajul la patrulea al unui bloc din municipiul Brăila, reprezentanţii autorităţilor nereuşind să o convingă să renunţe la acest gest. Ea a primit îngrijiri medicale, dar a murit ulterior la spital. Pompierii au adus salteaua pneumatică, dar nu au putut să o amplaseze, întrucât în zonă sunt un balcon, un gard metalic şi vegetaţie înaltă.

Citește și: Ce se întâmplă când mori. Mărturia unui bărbat care s-a întors din lumea de dincolo

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O femeie de 72 de ani din Brăila a ameninţat, vineri, că se sinucide, aruncându-se de la etajul al patrulea al unui bloc de pe Calea Galaţi. Acolo a fost trimis urgent un negociator din cadrul IPJ care a încercat, fără succes însă, să o convingă pe femeie să renunţe la gestul său.

Femeia nu a putut fi salvată

De asemenea, ISU Brăila a trimis o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare, o saltea pneumatică de salvare de la înălţime şi o ambulanţă SMURD.

Citește și: Un bărbat de 49 de ani a murit după ce a fost prins în malaxorul unei betoniere

Potrivit reprezentanţilor ISU Brăila, salteaua pneumatică- a cărei folosire se recomandă doar ca soluţie excepţională, în cazul în care toate celelalte modalităţi de intervenţie nu sunt viabile- nu a putut fi instalată deoarece la sol, sub fereastra unde se afla femeia, există o construcţie (balcon), vegetaţie înaltă şi un gard metalic. Cu toate acestea, la locul intervenţiei a fost alocată şi o autoscară de salvare de la înălţime, însă femeia a refuzat să coopereze.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: O mămică însărcinată în 5 luni, lovită mortal în cap de o piatră aruncată de un copil

După ce femeia s-a aruncat de la etaj, echipajele de prim-ajutor au început imediat manevrele de resuscitare. În cele din urmă, ea a decedat la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si