Totul a iesit la iveala dupa ce din apartament a inceput sa iasa fum. O vecina a sunat imediat dupa ajutor, iar la fata locului au ajuns de urgenta pompierii. Cand au patruns in apartamant, pompierii au gasit o canapea in flacari si cadavrele a cinci persoane.

Salvatorii au evacuat de urgenta cladirea, pentru a evita orice pericol, in timp ce incendiu a fost stins rapid.

Sotul, sotia, copilul si parintii femeii, care venisera in vizita, au sfarsit intr-un mod groaznic.

Un vecin le-a spus oamenilor legii ca in jurul orei 5 dimineata s-a auzit o discutie aprinsa, dar nu i s-a parut anormal, pentru ca certurile erau frecvente intre cei doi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Un prieten al femeii decedate ajuns la fata locului le-a spus anchetatorilor ca femeia facuse si o plangere la Politie pentru vioelnta domestica.

"S-au gasit semne de violenta. Asta ne face sa credem ca este vorba despre o drama familiala", a precizat o sursa din randul anchetei.

Autoritatile ancheteaza acest caz pentru a stabili cauza mortii celor cinci oameni.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si