Se pare că în locuința femeii se simțea de ceva timp un miros puternic de canalizare. În cele din urmă, femeia de 74 de ani a decis să problema în propriile mâini. A creat un amestec de substanțe care după ce a explodat într-un nor de gaz toxic, i-a devenit fatal femeii.

Cercetările efectuate la fața locului nu au evidențiat leziuni care să sugereze că decesul ar fi fost cauzat de o cădere.

Oamenii legii italieni au exclus această ipoteză.

Citește și: Un bărbat și-a cumpărat o casă cu doar 1 euro. La scurt timp a fost nevoit să o vândă înapoi: „A fost visul meu”

Soțul femeii a fost primul care a descoperit tragedia, găsind-o pe Maddalena inconștientă, căzută peste cada din baie. După ce a sunat la numărul de urgență, bărbatului i s-a făcut rău și lui, a căzut și s-a lovit la cap.

Femeia a murit intoxicată în timp ce încerca să desfunde țevile din baie

Echipajul medical de la 118, ajuns la fața locului, a constatat decesul femeii și l-a transportat pe soțul acesteia la spitalul Policlinico di Bari, cu cod galben. Bărbatul a suferit un traumatism cranian.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

De asemenea, paramedicii și polițiștii care au intervenit s-au simțit rău după ce au intrat în baie din cauza mirosului puternic de gaz toxic.

Citește și: Un român a profitat de Paștele Catolic pentru a fura din mașinile italienilor. Credea că nimeni nu va monitoriza autoturismele în timpul nopții

O echipă de criminaliști a investigat locul incidentului, însă nu se va efectua autopsia pe trupul victimei.

Trupul neînsuflețit al femeii în vârstă de 74 de ani a fost deja înmânat familiei pentru a organiza înmormântarea.

Citește și: Accident mortal în Grecia. Cel puțin cinci persoane au murit după ce un microbuz cu migranți a lovit o mașină


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si