Sharday McDonald, în vârstă de 30 de ani, a pledat vinovată pentru acuzațiile de maltratare, furt de identitate și manipulare a unui martor, potrivit Fox News.

Citește și: Fetiță de 11 luni, ucisă din greșeală de mamă după ce i-a administrat un medicament prea puternic. Femeia nu știa să scrie și să citească

Prezentarea în fața judecătorului s-a făcut după ce poliția s-a prezentat la apartamentul ei din Gresham, Oregon, pe 28 octombrie 2021, pentru a verifica starea copilului, deoarece cineva a raportat că mama și-a pus copilul în congelator.

Copilul, salvat de intervenția polițiștilor

Când ofițerul de poliție a ajuns în fața apartamentului lui McDonald, mama a putut fi auzită țipând la soțul ei, Kendrick Neal: „Sunt pe cale să-ți arăt ce i-am făcut. Nu-l vrei?...Lasă-mă să-ți arăt despre acest copil nenorocit, mie nu-mi pasă de el", se arată într-o declarație obținută de Fox News Digital.

Când femeia le-a deschis ușa polițiștilor, ea a fost văzută ținând copilul înfășurat într-o pătură, au spus procurorii, arată sursa citată.

Potrivit WPDE, femeia a fost condamnată la 30 de zile de închisoare, ea pledând vinovată pentru toate acuzațiile aduse.

Cum și-a justificat femeia gestul șocant

McDonald i-ar fi explicat ofițerului că nu a încercat să-i facă rău, să-l rănească sau să-și omoare fiul înecându-l sau băgându-l în congelator.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Au fost analizate și fotografii cu femeia încercând să-și înece copilul sub apă.

Potrivit ofițerului, imaginile o arată pe McDonald ținând copilul de scutec și băgându-l cu capul sub apă.

„Părea că [bebelușul] încerca să-și țină respirația în timp ce apa îi curgea pe față…”, a spus ofițerul despre imagini.

Citește și: Misterul se adâncește. Suspectul care a ucis o familie de 4 persoane și cei 3 căței ai lor, găsit împușcat într-o mașină în flăcări

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Într-o imagine văzută de ofițer înainte de arestare, McDonald „ținea [bebelușul] de scutec, aproape era cu capul în jos și curgea apă peste fața lui. Singurul loc în care apa putea ajunge (în acea poză) era în nasul lui (din acel unghi)".

Copilul putea fi ucis prin înecare

În timp ce ofițerul o ducea pe McDonald la închisoare, ea a spus că a acționat așa ca un „test” pentru a vedea dacă partenerului său, lui Neal, „îi păsa sau nu”, adăugând că a încercat să-și înece copilul pentru a încerca să-l facă pe bărbat să se întoarcă în apartamentul ei.

Ea ar fi recunoscut că acțiunile ei au fost făcute „de supărare”.

Un medic care a vorbit cu procurorii a declarat că probabil în timpul testului copilul nu putea respira, adăugând că incidentul ar fi putut avea consecințe care să-i pună viața în pericol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si