Jucatoarea suedeza Johanna Larsson a recunoscut ca este lesbiana si le-a aratat tuturor asta, in direct, la un post de televiziune suedez, atunci cand s-a sarutat patimas cu iubita ei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"A fost important sa am modele precum Kajsa Bergqvist si Anja Person. Pana acum, mi-am trait viata in intuneric si nu am fost nevoită sa raspund la astfel de intrebari. Am fost atat de concentrata pe tenis incat nu am lasat viata amoroasa si emotiile sa ma distraga. In familie, nu am vorbit prea mult despre asta si a trebuit sa ascund timp de doi ani prima relatie pe care am avut-o cu o femeie.

A fost teribil sa mint si-mi amintesc ca mama mea m-a intrebat daca ma intalnesc cu o femeie si am negat totul. Acum, insa, nu am mai avut nicio sansa si a trebuit sa dau cartile pe fata. Mama mi-a spus ca ma iubeste orice ar fi. In ochii multora, eu sunt Johanna Larsson, cea care joaca tenis, si m-am temut de reactiile oamenilor, dar si de faptul ca mi-as putea pierde sponsorii", a spus Larsson la televiziunea suedeza.

Larsson nu este prima jucatoare din circuit care recunoaste ca este lesbiana. De-a lungul timpului nume ca Marina Navratilova, Amelie Mauresmo, Billie Jean King, Cassey Dellaqua sau Rennae Stubs au admis acest lucru.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si