Incidentul dramatic a avut loc într-un apartament dintr-o clădire de pe Viale Po 68, în Crescentino, provincia Vercelli, Italia. Micuțul locuia acolo împreună cu părinții săi și cu frățiorul său geamăn.

Mama, Alexandra, a realizat că bebelușul nu mai respiră și a sunat imediat la numărul de urgență pentru a solicita intervenția ambulanței. Cu toate acestea, medicii sosiți la fața locului au constatat că micuțul murise deja.

Citește și: Un român care trăia în condiții "primitive" își teroriza zilnic vecinii. Bărbatul a fost evacuat după ce a aruncat gunoi și excremente pe geam

Oamenii legii de la stația locală au fost și ei chemați la fața locului pentru a investiga circumstanțele care au dus la această tragedie.

Părinții băiețelului decedat sunt o mamă româncă și un tată egiptean, iar cuplul mai are o fetiță de 2 ani. Carabinierii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs această tragedie neașteptată.

O femeie și-a ucis din inconștiență copila de 7 ani. S-a urcat la volanul unei mașini chiar dacă nu avea permis de conducere

O întreagă comunitate din Italia este în stare de șoc! Aurora Napolitano, o copilă în vârstă de 7 ani, a fost lovită mortal sâmbătă, 22 aprilie 2023, în Casalnuovo, provincia Napoli, de o mașină la volanul căreia se afla chiar mama sa, Rosa Palma, o femeie în vârstă de 33 de ani care nu

avea permis de conducere.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Aurora s-a stins din viață într-o zonă de parcare, foarte aproape de un loc de joacă pentru copii.

Micuța a fost lovită mortal de o mașina, un Audi A3, la volanul căreia se afla chiar mama ei, care a lovit-o în plin în timp ce dădea cu spatele. Copila în vârstă de 7 ani nu a mai avut nicio șansă la viață.

Femeia în vârstă de 33 de ani nu avea încă permis de conducere, dar exersa pentru a învăța pentru examenul de conducere. Mama copilei a acționat în mod greșit schimbătorul de viteze.

Citește și: El este cel mai scund bărbat din lume. A stabilit un nou record mondial pentru cele mai scurte mâini: „Știu cine este cel mai înalt om din lume. Încap în palmele lui”

Rosa Palma a confundat prima treaptă de viteză cu marșarierul și autoturismul în loc să se deplaseze în față a mers cu spatele. Acesta a fost momentul în care s-a produs nenorocirea.

Cu toate că paramedicii de la serviciul de urgență 118 au intervenit rapid, nu a mai fost posibil să se facă ceva pentru a salva viața micuței. Impactul cu mașina a fost atât de violent încât Aurora a murit pe loc.

Citește și: Un român și-a pierdut viața în Italia, în timp ce se afla cu prietenii la mall

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Investigarea acestui caz tragic a fost încredințată carabinierilor de la Nucleo Radiomobile di Castello di Cisterna. Aceștia vor efectua cercetări și vor încerca să stabilească circumstanțele care au dus la producerea acestui accident de mașină și vor lua măsurile necesare pentru a-i trage la răspundere pe cei implicați.

Vestea morții fetiței de 7 ani a adus tristețe și disperare în rândul celor care cunoșteau familia. O întreagă comunitate este acum în stare de șoc.

Citește și: Scene de coșmar trăite de câțiva chiriași! Proprietarul apartamentului a dat buzna în casă amenințându-i cu un fierăstrău circular 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si