Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - O mamă urangutan a învățat cum să-și alăpteze puiul de la o îngrijitore, și ea proaspătă mămică

O mamă urangutan care nu putea să alăpteze a învățat de la una dintre îngrijitoare, și ea proaspătă mămică. Imaginile cu cele două bucurându-se de puii lor arată că simțul matern nu ține cont de specie.

Redactia Stirile Kanal D,

O mamă urangutan a învățat cum să-și alăpteze puiul de la o îngrijitore, și ea proaspătă mămică

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Zedy, o femelă urangutan de la Grădina Zoologică din Virginia, a avut probleme cu alăptatul când a dat naștere primului său pui. Ca să nu pățească la fel și după cea de-a doua naștere, una dintre îngrijitoare i-a sărit în ajutor.

Citește și: VIDEO- Furtuna a speriat animalele de la Zoo: Un coati a evadat de la Grădina Zoologică din Oradea chiar în timpul furtunii

Whitlee Turner, îngrijitoare: „Cheryl, veterinarul, m-a sunat și mi-a spus: Poți să-ți aduci bebelușul și să-l alăptezi în fața lui Zoey, pentru că și ea a născut un pui.”

Whitlee, îngrijitoarea de la Grădina Zoologică din Virginia, și-a alăptat bebelușul în fața cuști lui Zoey 

Whitlee, care născuse la rândul ei de curând, a acceptat. A început să își alăpteze nou-născutul în fața cuști lui Zoey, timp în care îi explica întregul proces. Ca de la mamă la mamă.

Citeste si: Când vor primi pensionarii restul de bani din pensiile recalculate greșit. Anunțul făcut de Casa Națională de Pensii Publice- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Hotelurile din toată lumea și-au dezvăluit cele mai nebunești comenzi la room service: Un turist a cerut o cadă plină cu apă Evian- antena3.ro

Whitlee Turner, îngrijitoare: „Bebelușul trebuie să stea așa, și pe tot parcursul alăptării vorbeam cu ea, arătam către ea, către bustul ei, iar când Caleb se sătura îi arătam, ca să fiu sigură că a înțeles ideea.”

Iar Zoey a înțeles. În scurt timp și-a putut alăpta puiul fără probleme, și a reușit să îl care tot cu ajutorul îngrijitorilor, care i-au arătat cum se face cu o figurină de pluș.

Whitlee Turner, îngrijitoare: „Am legat animăluțul de pluș pe după gâtul meu și de talie, exact cum l-ar căra ea.”

Îngrijitorii cred că Zoey nu a avut instinct matern pentru că ea însăși a crescut fără mamă încă de când era pui. Cu puțin ajutor însă, mama-urangutan a reușit să își doboare limitele și este mândria întregului parc zoo.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI