Totul a avut loc duminică, 28 mai 2023, atunci când în centrul istoric al Romei, străzile erau închise pentru ultima etapă a celebrei curse de ciclism „Giro d’Italia”.

În agitația cursei și a susținătorilor, un personaj inedit a apărut în acest decor neașteptat. Mai exact, este vorba despre o mireasă care se afla în drum spre biserica Sant’Ignazio, acolo unde o așteptau toți invitații pentru a-și unii destinele cu iubitul ei, dar a rămas blocată cu mașina în Piazza di Torre Argentina.

O mireasă din Italia a fost escortată de Poliție la altar. Cum a ajuns în mașina oamenilor legii

Citește și: Mireasă abandonată de mire în fața altarului. Ce decizie neașteptată a luat femeia de 27 de ani

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Oamenii legii, care se aflau în zonă pentru a asigura ordinea și securitatea pe premisa unei bune desfășurări a competiției cicliste, au remarcat neliniștea vizibilă a femeii îmbrăcată în alb. Cu un gest plin de galanterie și profesionalism, polițiștii i-au făcut onoarea să-i ofere un loc în mașina de poliție și au însoțit-o cu grijă până la biserica în care viitorul soț o aștepta nerăbdător.

În momentul în care au ajuns la biserică, polițiștii s-au oprit în fața intrării și au ajutat-o pe mireasă să coboare cu delicatețe din mașină.

Cu o ultimă privire de încurajare și un salut respectuos, oamenii legii au plecat să-și continue misiunea, lăsând-o pe femeie în grija viitorului soț și a celorlalți participanți la ceremonie.

Un mire s-a răzbunat după ce mireasa l-a înșelat chiar în timpul nunții cu cavalerul de onoare

Pare greu de crezut, dar uneori realitatea depășește orice imaginație. Un mire a descoperit că femeia cu care urma să-și petreacă restul vieții l-a înșelat chiar în timpul nunții.

Mirele s-a răzbunat când își ținea discursul în fața invitaților.

Un mire s-a răzbunat pe mireasa care l-a înșelat cu cavalerul de onoare chiar în timpul ceremoniei de nuntă, scrie Daily Mail.

Citește și: VIDEO- Vijelia a stricat nunta unui cuplu din Timiş. Furtunile continuă să facă ravagii în unele zone din România

Bărbatul a descoperit că mireasa și prietenul său l-au înșelat și a decis să facă totul public în momentul cel mai sensibil al serii.

Lucrurile au luat o turnură neașteptată la petrecerea de pomină din Gloucestershire, Marea Britanie.

Mai multe detalii despre acest caz chiar aici:  VIDEO. Un mire s-a răzbunat după ce mireasa l-a înșelat chiar în timpul nunții cu cavalerul de onoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si