Procesul va avea loc la Tribunalul din Constanța, acolo unde ar trebui să se întâlnească și cele două dive.

Claudia Pătrășcanu a dat primele declarații înainte de pricocesul cu Bianca Drăgușanu

Cântăreața susține că acest proces nu-și are locul și că se pune foarte multă presiune.

Citește și: Operația băiatului Claudiei Pătrășcanu și a lui Gabi Bădălău a fost amânată. Care este motivul

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Tot ne place asumarea. Nu vreau să mă repet. Care e problema, că noi suntem într-un post, postul mare al Paștelui. Vă imaginați, noi creștinii suntem într-un post, acest proces s-a deschis în post al Paștelui. Încă un proces s-a mai deschis într-un post. Nu are legătură și spune multe. Nu vreau să spun mai nimic, să fiu bună, să fiu pașnică. De ce se pune presiune pe mine. De doi ani de zile, tot mi se adresează multe, am dreptul la replică. Dumneavoastră mă știți pe mine, din 1998, de când m-am lansat eu în cariera mea în muzică și mă gândeam că sunt 21-22 de ani și cunosc. Cunosc oameni din presă sau televiziune, am avut relații firești, nimeni nu m-a arătat cu degetul, nimeni nu a vorbit urât cu nimeni”, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate, la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu susține că Bianca vrea doar bani

Artista susține că în 22 de ani de carieră nu a avut vreun conflict cu cineva și este de părere că Bianca căută aceste conflicte doar pentru bani.

Citește și: Probleme în paradis pentru Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Ce mesaj a postat afaceristul

” Eu nu am avut niciun conflict cu nimeni și am martori, chiar și cei de acasă.

Nu a jignit pe nimeni, nu am rănit pe nimeni, am fost respectuoasă. De doi ani de zile, acest om, această ființă mă agasează verbal și înregistrări și pe mama și copiii. Nu am dreptul la replică? Să le aducă (nr. probele), de asta suntem aici, să le aducă. Când ai un proces, probe sunt și vor fi… am avut probe de divorț atâtea. Ea vrea bani, nu face decât să-și facă rău singură. Nu poți să ceri așa bani de la un om. Cum ar fi să vin și eu zic că vreau niște bani. Eu dacă am tăcut, dacă nu am făcut nimic, nu am dat-o în judecată, asta e…”, a încheiat Claudia Pătrășcanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si