Fiul și soțul femeii au fost găsiți sub ruinele hotelului din Agia Fotia, situat în sud-estul Cretei. Copilul, în vârstă de nouă ani, a fost rănit la picior și a fost spitalizat.

Citeste si: Cum poti sa-ti protejezi locuinta de un incendiu. Trei sfaturi de care sa tii cont

Incidentul s-a petrecut la puțin timp după miezul nopții, atunci când mai multe pietre s-au răsturnat dintr-un imens bloc de piatră.

Hotelul era situat pe versant. O parte din clădire a fost distrusă după alunecarea de teren, iar pompierii au căutat toată noaptea alte posibile victime.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Uraganul Roslyn a lovit coasta mexicană a Pacificului. Mii de locuitori au rămas fără adăpost

„În fiecare an, mii de vizitatori vin să îşi petreacă vacanţa aici, iar regiunea este printre cele mai populare din ţara noastră", a afirmat George Vardakis, preşedintele asociaţiei hotelierilor din Ierapetra.

Uraganul Roslyn a lovit coasta mexicană a Pacificului. Mii de locuitori au rămas fără adăpost

Un uragan puternic a ajuns duminică în vestul Mexicului. Roslyn a provocat ploi abundente, inundații rapide și alunecări de teren. 

Ciclonul tropical a adus vânturi maxime de 195 km/h, dar autoritățile au anunțat că se va dispersa în cursul nopții.

Citeste si:  Avertizare meteo ANM de ploi torențiale și vânt puternic. Ce zone se vor confrunta cu vremea severă?

Zona Tecuala a fost cea mai afectată, acolo mulți locuitori au rămas pe drumuri, străzile au fost imundate și mai multe  mașini răsturnate.

În mai multe orașe au loc alunecări de teren

În Sayulita au avut loc alunecări de teren, iar oamenii sunt nevoiți să curețe străzile, dar și casele în urma ciclonului tropical.

Citeste si:  Care este diferența dintre un uragan și un ciclon și ce pagube pot provoca cele două fenomene meteo extreme

Pagube minore au fost provocate și în statul Jalisco, acolo unde locuitorii au rămas fără electricitate și au avut loc mai multe inundații.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si