O petiţie pentru demolarea fostei pasarele din Gara Focşani a fost iniţiată în mediul online după ce un adolescent de 16 ani şi-a pierdut viaţa în timp ce încerca să facă un selfie deasupra unui tren.

Petiție după ce un adolescent și-a pierdut viața

„An de an mor copii nevinovaţi care, din teribilism sau fiind în căutarea unui selfie spectaculos, escaladează fosta pasarelă ce deservea călătorii din Gara Focşani şi se aruncă pe vagoanele de tren garate sub ea, găsindu-şi astfel sfârşitul.

(...) Câţi copii trebuie să mai moară până ca autorităţile să ia măsurile necesare şi să demareze demolarea acestei construcţii care de 20 ani nu are nicio utilitate? Semnează şi tu petiţia, astfel încât să nu ne mai moară copiii!", se arată în petiţia iniţiată în mediul online.

Chiar dacă accesul a fost blocat pe pasarela respectivă, acest lucru nu a împiedicat numeroşi tineri şi adolescenţi să pătrundă pe ea. Iar de cele mai multe ori a dus la decesul sau rănirea gravă a celor implicaţi. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Și-a pierdut viața pentru un selfie. Adolescentul ar fi murit electrocutat după ce s-ar fi urcat pe un vagon

Filmarea cu adolescentul electrocutat a ajuns virală pe internet

Duminică seara, un adolescent de 16 ani, a murit după ce a fost electrocutat în timp ce voia să coboare de pe pasarelă pe un tren pentru a face un selfie.



În urmă cu doi ani, alţi tineri, de 22 şi 24 de ani, s-au urcat pe un tren pentru a face fotografii şi au fost electrocutaţi. Unul a murit, iar celălalt a fost rănit grav. 

Citeste si: Tragedie fără margini în județul Constanța. Trei persoane au murit şi una a fost grav rănită


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si