Close sidebar
Close sidebar

Panica totala: Japonia lovita de un cutremur major. Specialistii spun ca urmeaza replici puternice

Populatia, dar si autoritatile, sunt in alerta dupa ce un cutremur de 6 grade s-a produs chiar in zona afectata de inundatii.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un seism cu magnitudinea de 6 grade pe scara Richter s-a produs sambata in Japonia, a anuntat Agentia Meteorologica japoneza, adaugand ca acesta a avut loc la 50 de kilometri adancime, relateaza Japan Today si agentia Tass, potrivit Mediafax.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Initial, a fost emis un avertisment de tsunami, insa ulterior avertismentul a fost retras. Nu au fost anuntate victime sau pagube. Locuitorii au fost sfatuiti sa isi pastreze calmul.

Si in Romania a fost cutremur in noaptea de vineri spre sambata. Seismul s-a produs in Buzau si a avut o magnitudine de 3,1 pe scara Richter. Este al doilea cutremur cu magnitudinea 3 inregistrat de la inceputul acestei luni in judetul Buzau.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI