Close sidebar
Close sidebar

Parlamentul a aprobat în unanimitate solicitarea lui Klaus Iohannis privind încuviinţarea stării de urgenţă

Parlamentul a aprobat, joi, în unanimitate solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis privind încuviinţarea stării de urgenţă. Votul a avut loc online din cauza pandemiei de coronavirus, iar parlamentarii au avut la dispoziţie şapte minute pentru a vota.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Parlamentul a dezbătut şi a aprobat joi, solicitarea lui Klaus Iohannis cu privire la încuviinţarea stării de urgenţă pe teritoriul României.

Citeste si: Date oficiale. Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus în România a ajuns la 277

Vicepreşedintele Senatului, Titus Corlăţean, a spus că au fost făcute mai multe recomandări şi propuneri care vor fi transmise după acest vot Preşedinţiei şi Guvernului. El recomandă Executivului să preia o parte din aceste solicitări, care vor ajuta la gestionarea crizei declanşate de pandemia de coronavirus.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citeste si: Noul coronavirus nu a fost creat în laborator, arată un nou studiu

Parlamentarii au avut la dispoziţie şapte minute pentru a vota. În unanimitate, senatorii şi deputaţii au aprobat solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis privind încuviinţarea stării de urgenţă.

Citeste si: Un restaurant din București oferă un ajutor uriaș medicilor, în plină pandemie de coronavirus: „Eroii noștri vor avea masa asigurată”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI