Vremea nuanțelor aurit de păr, a buclelor blonde sau nisipii, a apus odată cu sezonul cald. Temperaturile scăzute vin cu alte culori „vedetă”: nuanțele naturale care amintesc de culorile pământului.

Citește și: VIDEO- Lumânări în tendințe. Pentru lumânările de botez predomină culorile roz și bleu

Părul în culori naturale, din nou la modă

Angela Francicca, hairstylist: Vor fi spre brunet, nuanțe de ciocolatiu sau de scorțișoară, culori ale pământului, precum cafeniu.

Oricum ar fi, vorbim despre culori calde. Spunem „la revedere” cenușiului.”

Vedetele noastre știu cum să fie în tendințe, mai ales că din ce în ce mai multe dintre ele mizează pe aspectul natural, atât în ceea ce privește machiajul, cât mai ales părul. Iar îngrijirea podoabei capilare este foarte importantă pentru cele care apar mereu în lumina reflectoarelor.

Cristina Dorobanțu, vedetă Kanal D: „Îmi place tot ce ține de bej, maro, îmi place bronzul, îmi place părul natural, îmi place ciocolatiul, îmi plac femeile simple, delicate și elegante. Îmi place tot ce ține de naturalețe.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Roxana Blagu, artistă: „Nu pun căldură pe el.

Și când mă usuc îl las pe el să se usuce natural, folosesc anumite produse de ceva timp. Am grijă să îl tund periodic, de ani de zile nu l-am mai decolorat și când merg la soare am grijă să-l ascund sub pălărie.”

Însă odată cu sezonul rece și culorile care se potrivesc acestei perioade, vine și o altă provocare: aceea a unei îngrijiri potrivite temperaturilor scăzute.

Diana Baicu, specialist în frumusețe:   „Fiecare tip de păr are propria rutină de îngrijire, sigur că ar trebui să avem un șampon potrivit, ar trebui să avem mască sau conditioner în funcție de tipul de păr și acum în acest sezon n-ar trebui să ne lipsească produsele anti frizz.”

Specialiștii atrag atenția asupra unui lucru important: indiferent cât de sănătos este părul, frigul are tendința să îl usuce, să-l electrizeze și să îi ofere un aspect neplăcut. Astfel încât din trusa de îngrijire a podoabei capilare pentru sezonul de iarnă nu trebuie să lipsească produsele cu indicații de utilizare pentru temperaturi scăzute.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si