Adina Iliescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Patronii stației GPL din Crevedia, Ionuț Doldurea și Cosmin Stângă, reținuți și audiați

„După ce au petrecut o noapte în spatele gratiilor, Ionuț Doldurea și Cosmin Stângă, pantronii stației de GPL, unde a avut loc tragedia din Crevedie, au ajuns din nou în această dimineață în fața procurorilor de la Parchetul General.

Nici de această dată cei doi asociați nu au vrut să facă declarații, atât în fața jurnaliștilor, cât nici în fața anchetatorilor.

Ba mai mult, avocatul celor doi a susținut că astăzi li s-a adus la cunoștință calitatea de inculpați în acest dosar și susține el că nici până în momentul de față nu a văzut dosarul deschis pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere din culpă, care a avut ca urmare un dezastru.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cel mai probabil procurorii de la Parchetul General vor cere arestarea preventivă a celor doi și dacă acest lucru se va întâmpla, ei bine, ei trebuie să fie prezentați în fața unei instanțe în

cursul zilei de astăzi pentru confirmarea mandatului. Avocatul celor doi asociați a susținut că va cere o măsură preventivă mai blândă pentru că susține el nu ar fi inculpați și doar suspecți în acest dosar.”, transmite Adina Iliescu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si