Gest de cruzime în Caraș-Severin! Un bărbat în vârstă de 67 de ani a aruncat mai mulți pui de pisică, care abia veniseră pe lume, lângă un tomberon. Incidentul a avut loc la finalul lunii mai.

Individul, care este din județul Mehedinți, a fost amendat de către oamenii legii pentru fapta sa, iar suma nu este deloc una mică.

Citește și: VIDEO Riscurile sarcinii după 35 de ani! De ce trebuie să țină cont femeile care iau o astfel de decizie după această vârstă?

pui pisica, protectia animalelor, amenda

Din fericire, puii de pisică au fost salvați la timp. 

[Sursa foto: Poliția Română]

Bărbatul care a aruncat puii la gunoi, sancționat de Protecția Animalelor

Salvatorii au constatat că puii de pisică erau născuți doar de o zi în momentul în care au fost aruncați. Din fericire, aceștia au găsiți la timp și au intrat în grija unei asociații pentru protecția animalelor, unde sunt îngrijiți corespunzător. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Pentru fapta sa, bărbatul din Mehedinți a fost sancționat cu 12 mii de lei. Aceasta este amenda maximă prevăzută de lege pentru abandonul animalelor, informează oamenii legii. 

„La sfârșitul lunii mai, polițiștii de la Biroul pentru Protecția Animalelor Caraș-Severin au fost sesizați că în comuna Domașnea, localitatea Iardaștița, au fost găsiți 5 pui de pisică, foarte mici, abandonați lângă un container de gunoi.

Pisicuțele în vârstă de doar o zi au fost încredințate unei asociații pentru protecția animalelor, care se ocupă în continuare de tratarea și îngrijirea lor.

Totodată, aceștia au continuat verificările pentru a stabili cine a abandonat animalele, astăzi fiind identificat un bărbat de 67 de ani, din județul Mehedinți, care a fost sancționat contravențional, cu amendă de 12.000 de lei, pentru fapta sa.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor sancționează cu fermitate orice încălcare a prevederilor legale în domeniul protecției animalelor, inclusiv abandonarea şi/sau alungarea unui animal a cărui existenţă depinde de îngrijirea omului”, au transmis polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor. 

Citește și: „Au murit oameni luptând pentru democrație" Reacția lui Dominic Fritz după ce Clotilde Armand a pierdut alegerile pentru Sectorul 1

pui pisica, protectia animalelor, amenda


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si