Close sidebar
Close sidebar

Peste 100 de școli au fost închise în Israel. Sute de elevi și profesori au fost testați pozitiv cu coronavirus

Mai multe școli din Israel s-au închis pe fondul creșterii numărului de cazuri de coronavirus, la doar trei săptămâni după ce au fost redeschise.

I.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

106 școli au rămas închise duminică, prima zi de lucru a săptămânii de lucru în Israel, după ce 330 de elevi și profesori au fost testați pozitiv, a declarat într-un comunicat Ministerul Educației.

Citeste si: Victor Ponta spune că taxele cresc. „Pensiile nu cresc- se reduc!”

Alți 16.000 de elevi și profesori se află în carantină acasă.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

De altfel, patru parlamentari israelieni au intrat în carantină după ce au intrat în contact, săptămâna trecută, cu un parlamentar arab.

Israelul a impus rapid măsuri de izolare la jumătatea lunii martie, însă a ridicat rapid restricţiile. Şcolile s-au redeschis pe 17 mai, urmate de hoteluri, piscine şi restaurante 10 zile mai târziu.

Citeste si: Băsescu: E posibil ca peste 6 luni să ne fie frică să ieşim pe stradă

Sâmbătă, plajele din Israel erau pline, multe persoane ignorând regulile obligatorii impuse de Ministerul Sănătăţii de a purta
mască.

Până duminică, în total 17.783 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate în Israel, dintre care 15.064 s-au însănătoşit. Doar 29 de pacienţi sunt în stare gravă, dintre care 23 sunt conectaţi la aparate de ventilare. Ministerul Sănătăţii din Israel a afirmat că 297 de persoane au murit din cauza coronavirusului, potrivit Agerpres.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI