Tatăl băiatului a anunţat că oferă o recompensă de 100 de oi persoanei care va oferi informaţii ce vor duce la găsirea fiului său.

Citeste si: Tatăl tânărului care și-a dat foc în mașină la Medgidia: ”Am crescut un șarpe, nu un copil”

Citeste si: O nouă descoperire şocantă în curtea lui Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal a turnat beton peste heleşteul pe care îl avea

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| S-a aflat cu câți bani au rămas Olguța Vasilescu și Claudiu Manda după nuntă. Suma este fabuloasă

Petronel a dispărut de acasă pe data de 14 august 2019. Potrivit informațiilor părinților, băiatul de 16 ani ar fi plecat din casă, noaptea, în jurul orei 04:00.

Povestea băiatului dispărut este tot mai complicată pentru toată lumea şi cu atât mai ciudată cu cât, înainte cu o săptămână ca acesta să dispară fără urmă, mama sa a dispărut și ea.

Pe 7 august 2019, mama lui Petronel s-ar fi certat cu soţul ei şi a plecat de acasă

Femeia s-a întors între timp, însă băiatul de 16 ani este în continuare dispărut.

"Vă rog să spuneți că oferim recompensă oricui ne poate ajuta. Dau 100 de oi sau contravaloarea a 100 de oi, doar să-l găsesc pe băiat. Cei care știu ceva să meargă la poliție și să spună și eu le dau recompensa dacă îl găsim", a declarat tatăl lui Petronel pentru lugojeanul.ro.

Petronel are o înălţime 1.50-1.60 m, 50-55 kg, păr şaten, ochii căprui, ten alb. La data dispariţiei, minorul purta un tricou negru şi pantaloni de trening gri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si