În primele luni de viață, copiii merg în genunchi sau chiar de-a bușilea. O companie din Germania a creat pijamaua-mop. Este un articol vestimentar care a stârnit interesul multor părinți în mediul online. Unii au început să râdă la văzul imaginilor, însă altora le-a stârnit interesul.

Citește și: VIRAL. Fotomodelul de 27 de ani a purtat o ținută "aproape inexistentă" pe un yacht

Reprezentanții companiei prezintă articolul vestimentar ca o soluție pentru a avea podeaua curată mereu. Este perioada în care copilul își petrece foarte mult timp pe jos, până începe să facă primii pași.

Pijamaua inedită care are funcție de mop

Conform specialiștilor, materialul din care este făcută pijamaua este unul confortabil, iar la exterior are microfibre care absorb praful atunci când cel mic se tăvălește pe jos.

Citește și: Celine Dion și-a anulat întregul turneul din cauza stării de sănătate

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Costumul este menit să protejeze „pielea fină și oasele firave ale copilului tău, în timp ce-ți curăță podeaua”.

Pijamaua este potrivită și pentru băieți și pentru fete. Are mai multe mărimi și de asemenea culori diferite. Există pentru copii între 3 și 6 luni sau între 6 și 9 luni.

Citește și: O nuntă s-a transformat în înmormântare. "Vor fi îngropate împreună"

La cumpărarea unei astfel perechi de pijamale se primește și un ghid de utilizare. Tot ce le rămâne de făcut părinților este să-i echipeze pe cei mici și să-i pună la treabă.

Citește și: Când se pune busuioc sub pernă în 2023? Tinerele își pot visa ursitul la unele sărbători de peste an

Citește și: Fondul de pensii facultative a crescut, la finalul lunii aprilie, cu 17,35% comparativ cu nivelul înregistrat în aprilie 2022


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si