Close sidebar
Close sidebar

Povestea bărbatului care a devenit milionar după ce a făcut o predicție despre Bitcoin. Totul a început acum 10 ani. „Nimeni nu m-a ascultat”

Incredibil cum a ajuns acest bărbat milionar în doar 10 ani! În anul 2011, Davinci Jeremie și-a îndemnat prietenii să-ți încerce norocul cumpărând Bitcoin atunci când criptomoneda valora doar 1 dolar (78 de cenți). Nimeni nu l-a ascultat, i s-a spus că este nebun, iar acesta le-a demonstrat contrariul. 

Alexandra Costea,

Povestea bărbatului care a devenit milionar după ce a făcut o predicție despre Bitcoin. Totul a început acum 10 ani. „Nimeni nu m-a ascultat”

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Chiar dacă de-a lungul anilor oamenii l-au ignorat și i-au spus că este nebun, asta nu l-a oprit niciodată pe Davinci, care cu siguranță a avut ultimul cuvânt de spus. Așa cum a prezis în urmă cu 10 ani, investiția în Bitcoin pe piața globală s-a dovedit a fi extrem de profitabilă.

Predicția făcută de acesta pe rețelele de socializare a fost trecută cu vederea de urmăritorii săi online, Davinci și-a păstrat convingerile și a riscat cu propriile fonduri.

Citește și: Un roller coaster a rămas blocat la peste 200 de metri în Ohio, SUA spre disperarea oamenilor

Și se pare că nu a riscat degeaba! După 10 ani, Davinci Jeremie a devenit un om extrem de bogat, fiind acum numit regele criptomonedelor.

Bărbatul se poate mândri cu o avere netă de peste 10 milioane de dolari (£7,2 milioane).

[Sursa foto: Instagram]

Riscul pe care și l-a asumat în trecut l-a făcut acum să fie înconjurat de femei frumoase, să conducă cele mai noi mașini sport sau să-și petreacă timpul în vacanțe exotice după ce a călătorit cu un avion privat sau un iaht.

Bărbatul, care este dezvoltator de software, le-a prezentat urmăritorilor săi de pe rețele de socializare Bitcoin în anul 2011, susținând că va fi "ceva uimitor".

Chiar și el a fost sceptic în privința acestei investiții

Davinci a recunoscut că, în primă fază, chiar și el a fost sceptic în privința criptomonedelor, dar și-a schimbat opinia după ce a a analizat piața mai în detaliu.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

La doi ani după ce a lansat propunerea pe rețelele de socializare, Davinci a revenit cu un video pe canalul său de YouTube pentru a încuraja telespectatorii să investească în moneda virtuală care la acea vreme valora doar 1 dolar (78 cenți).

Citește și: Țeapa pe care și-a luat-o un iubitor de animale! Câinele de rasă pe care îl cumpărase era de fapt o rozătoare modificată genetic. Cât a plătit pentru animal cu „pedigree”

"Uită-te, pentru prețul unui bilet de loterie poți deține Bitcoin timp de 10 ani și poți deveni milionar. Este timpul să nu mai trăiești în frică. Dacă ajunge la zero, pierzi 1 dolar, cui îi pasă!

Dar dacă am dreptate, vreau să mă mulțumiți tuturor, nu mă va face fericit dacă veniți înapoi la mine peste 10 ani și spuneți 'băi, îți mulțumesc că te-am ascultat în 2011 sau 2013'", a fost mesajul lansat de Davinci în anul 2013.

Citește și: Moment adorabil în care garda regelui încalcă protocolul pentru a da din cap la băiețelul care își privește eroii mărșăluind la palat

La scurt timp după videoclipul bărbatului, prețul unui Bitcoin a ajuns la 116,75 dolari (91,60 lire sterline), doar că apogeul monedei a fost în anul 2021, atunci când valoarea sa a ajuns la impresionanta sumă de 61.000 dolari (48.000 lire sterline).

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

În ciuda fluctuațiilor cu care vine investiția, valoarea s-a stabilizat pentru moment și are în prezent o valoare de 30.000 dolari (23.500 lire sterline).

Bărbatul duce acum un stil de viață luxos

Davinci cu siguranță a avut succes riscând să investească în criptomonede, iar o scurtă vizită pe Instagramul său oferă o privire în stilul său de viață luxos, finanțat de Bitcoin.

Citește și: VIDEO. Bucurie la o grădină zoologică din UK! Doi pui de panda roșu au fost venit pe lume, salvând specia pe cale de dispariție. Cântăresc cât o banană

Milionarul își petrece acum aproape toate vacanțele în destinații de lux precum Dubai și Monte Carlo, relaxându-se pe iahturi de lux și petrecându-și timpul alături de oameni bogați și celebri.

Ca un semn al încrederii de sine care a dat start călătoriei sale către succes, Davinci poartă acum un inel masiv cu simboluri Bitcoin pe degetul mijlociu.

[Sursa foto: Instagram]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI